Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hal Patino üzenete King Diamond-nak: "Te egy fáradt, megkeseredett öregember vagy"


2014-07-21

Mint korábban arról beszámoltunk, Hal Patino basszusgitárost kirúgták a King Diamond-bandából. Patino most felhozta sérelmeit.

A basszer szerint, King Diamond soron következő észak-amerikai turnéján egy "totálisan nevetséges" fizetés áll rendelkezésre számára. Szerinte az, hogy kirúgták őt, "teljes mértékben tiszteletlenség" volt irányába. A banda névadó frontembere később a Facebook-on tett közzé egy hosszas üzenetet, melyben drogok használatával és "extrém hazugságokkal" vádolta Patino-t, miután az több fizetést kért a banda többi tagjánál, annak ellenére, hogy korábban megegyeztek: mindenki ugyanannyi pénzt kap a turné után, mint amennyit az európai körúton.

Patino az alábbi friss közleményt adta: "NEM vagyok drog-függő... Igazából már nagyon beleuntam ebbe az egészbe, de mégis úgy érzem, el kell mondanom az én verziómat is:
Szóval: MI A FASZOM?! King ismét alakít. Van három gyerekem, akik naponta olvassák a Facebook-ot. Ők fedezték fel a hazugságaid - elsősorban a drogokkal kapcsolatban. De persze ez engem nem is ér meglepetésként, mivel már hozzászoktam...
King! Milyen jogon szólítasz te engem hazugnak, amikor te magad is hazudtál a barátaimnak, Mikkey Dee-nek és Pete Blakk-nek?! Az ő esetükben is arról volt szó, hogy már azelőtt kiléptek, hogy te kirúgtad volna őket... Pete-ről azt hazudtad, hogy részeg volt, amikor a 'The Eye' albumot rögzítettük, pedig te is tudod, hogy akkor már több mint 6 hónapja tiszta volt.
Az én távollétemről pedig annyit: ledöntött az influenza, miközben stúdióztunk. De fel is hívtam a stúdiót, közöltem velük, hogy beteg vagyok; és ezt mindenki teljes mértékben meg is értette.
Még egyszer mondom azt is, hogy nem drogozok, sőt nem is nagyon iszok, csak néhány pohár whiskey-t a színpadra lépés előtt. De ezt még véletlenül se nevezném drogozásnak!
Végül annyit: kurvára nem érdekel a sok szarság, amit állítasz rólam; sokkal inkább aggódom a gyerekeim, a családom és a barátaim iránt - főleg, ha azt olvassák rólam, hogy drog-függő vagyok. Te azt se tudod, mi zajlik körülötted. Szart se tudsz az életről! A valódi problémád az, hogy te egy fáradt, megkeseredett öregember vagy - ugyanis ez jön le nekem a közleményedből.
És hogy véget vessünk ennek az egésznek: SOSEM fogok megbocsátani neked! Minden támogatást megkaptál a családomtól; legfőképpen a fiamtól, Jackie-től [Maryann Cotton], aki megállás nélkül reklámozott téged a TV-ben, az interjúk során, stb. Már amikor azt állítottad, hogy Jackie Dick Wagner-rel és Alice Cooper-rel dolgozik, már akkor hátat fordítottál neki, pedig jól ismered őt egészen kisgyerekkora óta.
Igazad van: sosem fogunk újra együtt dolgozni... Ennek pedig az az oka, hogy csak a szart kapom azért, hogy 19 éven keresztül a King Diamond-banda tagja voltam.
Még annyit: mindenkinek köszönöm, aki támogat engem
".


Hal Patino üzenete King Diamond-nak:
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás