Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Courtney Love szerint 2015-ben forgatják Kurt Cobain életrajzi filmjét


2014-07-24

Courtney Love elmondta a The Pulse Of Radio-nak, hogy a néhai férje életét összefoglaló filmet a jövő évben kezdik el forgatni.

Egyelőre még nem derült ki, ki fogja játszani a film főszerepét, de Love-nak van néhány ötlete: "Nem szeretnék egyelőre mondani semmilyen nevet, mivel nem akarok összezavarni senkit, de az biztos, hogy van egy pár 25 éves, szőke, jóképű modernkori Brad Pitt, akinek el tudom képzelni a szerepet. Ilyenből rengeteg van. És van köztük kiváló színész is, akinek nem csak az arca van meg hozzá. Persze nem én szeretném meghozni a végleges döntést".

Courtney azt is elárulta, eddig ki az, aki biztos, hogy szerepelni fog a filmben: "Nekem ebbe nem volt beleszólásom, de az mindenkinek egyértelmű volt, hogy [Cobain és Love közös gyermeke] Frances, valamint [az egykori Nirvana tagok] Krist Novoselic és Dave Grohl részt kell hogy vegyenek benne, ha már a Nirvanáról van szó. Jómagam is kiveszem a részem a dologból, mivel ellenkező esetben elég sokáig tartana a válogatás".

További infók hamarosan...

Nemrég arról írtunk, hogy a Seattle-i rendőrség 20 évvel Cobain halála után újra elkezdte kivizsgálni az esetet, melynek során számos eddig nyilvánosságra nem hozott részlet derült ki. Bővebben ITT...


Courtney Love szerint 2015-ben forgatják Kurt Cobain életrajzi filmjét
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás