Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Feloszlott a CHIMAIRA


2014-09-04

A veterán Ohio-i metal banda énekese, Mark Hunter az alábbi szomorú híreket közölte rajongóival:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"15 évnyi totális gyilkolászás után engem ért a megtiszteltetés, hogy bejelentsem, a Chimairát elérte a vég. Köszönet mindenkienk, aki bármilyen formában is támogatta a csapatot. Minden résztvevő - a bandatagok és a rajongók - szívüket-lelküket adták ebbe a projektbe. Sok dolgot elértünk, de sokat véreztünk is. Fasza volt!".

Emil Werstler gitáros néhány nappal ezelőtt jelentette be kiválását a bandából. Az ő példáját követte később Matt Szlachta gitáros, Sean Zatorsky billentyűs-énekes, Jeremy Creamer basszusgitáros és Austin D'Amond dobos. A zenészek egy kollektív közleményt is adtak: "Számunkra a Chimaira egy hatalmas ugródeszka volt; nagyon élveztük ezeket a dalokat játszani - egy felülmúlhatatlan örökséget hoztunk létre. Ezen feloszlással is a jövőbeni tevékenységeinket alapozzuk meg; lévén a Chimaira egy csodáltos élményt nyújtott számunkra. Most pedig közösen várjuk, mit hoz a jövő".

A Chimaira az eOne Music Records jóvoltából adta ki legutóbbi, hetedik stúdiólemezét, a 'Crown Of Phantoms'-ot, 2013. júliusában (ezen szerepel a banda utolsó hivatalos videoklipje, a lent látható 'Wrapped In Violence'). Az album - melyről bővebben ITT írtunk - a megjelenés első hetében több mint 7,400 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 52. helyén végzett. A banda ezt megelőző lemeze, a 'The Age Of Hell' 2011-ben jelent meg - ebből az első héten 7,000 példány kelt el USA-szerte (Billboard 54. hely). Mindezen eladási mutatókat csak a zenekar 2007-es 'Resurrection' albuma múlta felül; ebből 16,000 példány fogyott egy hét alatt (Billboard 42. hely).

A 2011-es 'The Age Of Hell' megjelenése után számos tagcserén esett át a banda. Már akkoriban is felmerült a feloszlás eshetősége, de a barátok és a családtagok korábban lebeszélték Hunter-t erről a döntésről.


Feloszlott a CHIMAIRA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás