Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A JON OLIVA'S PAIN teljes egészében előadta a Savatage klasszikus 'Streets' című rockoperáját a ProgPower USA fesztiválon (videó)


2014-09-23

A legendás Savatage zenekar frontembere által vezérelt Jon Oliva's Pain a szeptember 12-13-án megrendezett atlantai ProgPower USA XV fesztiválon játszotta el a teljes 1991-es 'Streets' lemezt.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Az idei ProgPower USA fesztiválon fellépett többek közt a Masterplan és a svéd Seventh Wonder is. A jövő évi programról ITT számoltunk be.

Az egykori Savatage frontember vezette Jon Oliva's Pain együttes idén áprilisban a neves Bill Hudson (Circle II Circle, Power Quest, Nightrage) gitárossal egészült ki.
"Bill egy világ-klasszis gitáros - hatalmas örömmel fogadjuk őt a Jon Oliva's Pain csapatába" - közölte Christopher Kinder, a zenekar dobosa.

Fotó Hudson-ról lentebb látható. Íme a Guitar Magazine oktató-felvétele a 26 éves gitárostól:

Kinder nemrégiben az alábbi update-et közölte a Pain háza tájáról: "Szép napot mindenkinek! Rengeteg dolog zajlik jelenleg a JOP-táborban. Hamarosan lezárulnak a tárgyalások, és megkötjük az új lemezszerződést a jövőbeni kiadványokra. Március végére már remélhetőleg frissebb infókat is tudunk közölni veletek. Új lemezünk kiadását 2014 december / 2015 januárra tervezzük.. hamarosan erről is elárulunk néhány aktualitást. Jon jelenleg is a Trans-Siberian Orchestrával van elfoglalva, de néhány héten belül visszatér közénk, és elkezdjük kiadolgozni az új JOP albumot. Már nagyon izgatottan várjuk, hogy ismét felvegyük a munkát, és véglegesen is kidolgozzuk a már fel-demózott próbatermi dalokat".

A Savatage és a Jon Oliva's Pain mestere és frontembere, Jon Oliva júniusban jelentette meg munkássága első szólóalbumát, 'Raise The Curtain' címmel. Az album - melyről bővebben ITT írtunk - egy egyedi keveréke Jon korai, '70-es évekbeli prog-rockos munkáinak és a klasszikus Savatage-hangzásnak.

A Jon Oliva's Pain legutóbbi nagylemeze 'Festival' címmel jelent meg, 2010 februárjában. Az album a hivatalos német toplista 87. helyén debütált.


A JON OLIVA'S PAIN teljes egészében előadta a Savatage klasszikus 'Streets' című rockoperáját a ProgPower USA fesztiválon (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás