Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A STATIC-X egykori gitárosa, Koichi Fukuda is közleményt adott Wayne Static halálával kapcsolatban


2014-11-03

A Static-X egykori japán származású szólógitárosa / billentyűse szintén megszólalt néhai bandatársa halálának ügyében.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Továbbra is próbálom régi barátom, Wayne Richard Wells halálát feldolgozni. Ő egy rendkívüli személyiség volt; egy igazán pótolhatatlan, különleges ember, magas szintű tehetséggel és letisztult jövőképpel. Személyét tekintve értelmes, kedves, gondoskodó és jólelkű úriembert ismerhettem meg benne. Nagyon szerettem éles, harapós és sötét humorérzékét. Nagyon sok szép közös emlékünk volt; és még a nehéz időkben is család módjára viselkedtünk.
Egyszerre leszek szomorú és mérges, ha arra gondolod, hogy sosem lesz már esélyem kibékülni vele. Szerintem mindannyiónknak csak idő kellett volna ahhoz, hogy felfogjuk: a mi barátságunk egy nagyon szoros kapocs.
Tüerlmesen várok, hogy Wayne barátom egyszer visszatérjen közénk; és ha más nem, hát a jövőben valamikor biztos fogunk még együtt zenélni valahol, mosollyal az arcunkon, mint a régi szép időkben. Az a kölcsönhatás, ami négyőnk közt létrejött, örökké fog hiányozni...
A szívem megszakad Richard és Darlene Wells-ért, valamint Wayne testvéreiért. Ők a világon a legdrágább emberek... Őszinte részvétem nekik.
Nyugodj békében, Wayne. Köszönet neked mindenért. Nagyon sok embernek fogsz hiányozni; köztük nekem is
".

Wayne Static egy publicista riportja szerint álmában hunyt el; habár a halál hivatalos okát egyelőre nem lehet tudni. A zenész kollégái és bandatársai közül sokan állítják, hogy drog-túladagolás okozta a tragédiát, de egy közeli, ismeretlen forrás szerint, Wayne már 2009-ben leszokott a kemény drogokról.

Wayne Static 1994-ben alapította a Static-X-et; nem sokkal azután, hogy előző bandája, a Deep Blue Dream (melyben a Smashing Pumpkins frontemberével, Billy Corgan-nel közösen zenélt) feloszlott. A Static-X az évek során világ egyik legnevesebb nu-metal bandájává nőtte ki magát - 1999-ben, 'Wisconsin Death Trip' című debütáló albumukból több mint egymillió példány kelt el világszerte. A csapat 2009-cel bezárólag hat nagylemezt és egy válogatás-albumot adott ki. A frontember 2011-ben kezdett szólókarrierbe; ebben az évben jelent meg első önálló albuma, a 'Pighammer'. A Static-X utolsó albuma, a 'Cult of Static' a megjelenés első hetében 19,000 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard lista 16. helyén végzett, 2009 márciusában.

Wayne Static haláláról, és a megemlékező zenésztársak nyilatkozatairól ITT írtunk.


A STATIC-X egykori gitárosa, Koichi Fukuda is közleményt adott Wayne Static halálával kapcsolatban
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás