Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Sikeresen lezajlott Vivian Campbell őssejt-átültetése


2014-11-13

A Def Leppard gitárosát haza engedték a kórházból. Campbell a következőket írta ki Facebook-falára:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Nagyon boldog vagyok, hogy véget ért a dolog. Most viszont itt az idő a felépülésre, és a haj újra-növesztésére. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat - sokat jelentettek nekem! Hamarosan visszatérek normál üzemmódba".

A Def Leppard énekese, Joe Elliott néhány napja elmondta a Billboard magazinnak: "Eleinte úgy hallottuk, hogy egészen Karácsonyig bent tartják, de Viv kb. két héttel ezelőtt küldött nekem egy e-mailt, amiben azt írta: 'Úgy néz ki, hogy november közepére kiszabadulok innen'. Persze félreértés ne essék: nem bombázzuk őt nap mint nap e-mailekkel és telefonhívásokkal, mert ha minden nap azt kérdezgetnénk, 'Hogy vagy? Hogy vagy?', akkor az olyan lenne, mintha azt mondanánk, 'Mennyit nőtt a hajad tegnap óta?'... Ez tehát egy lassú folyamat, úgyhogy az a legjobb, ha várunk. Ha valamit közölni akar velünk Viv, akkor úgyis kapcsolatba lépünk valahogy. Most az a lényeg, hogy összekulcsoljuk az ujjainkat, és pozitív szférát teremtsünk magunk körül. Márpedig ő maga is meglehetősen pozitívan áll a dologhoz, tehát mi is biztosak vagyunk benne, hogy tényleg rendben lesz minden".

Vivian Campbell posztját átmenetileg a Trixter zenekar glam rocker pengetőse, Steve Brown töltötte be, néhány koncertjei erejéig. Brown szeptember 28-án, vasárnap mutatkozott be a Def Leppard színeiben, egy kaliforniai fellépés alkalmával, az NFL liga új sorozatának nyitó-napján, az Oakland Raiders és a Miami Dolphins mérkőzésének show-műsorán (ennek felvétele lentebb látható). A gitáros ezt követően Santa Ynez-ben, Rancho Mirage-ban és Temeculában is színpadra lépett a bandával.

A Def Leppard eredeti gitárosa, Vivian Campbell - aki 1992-ben csatlakozott a csapathoz; korábban pedig a Dio-bandában és a Whitesnake-ben is játszott - tavaly nyáron jelentette be, hogy betegsége diagnózisa: Hodgkin's limfóma. Campbell szervezetében idén júniusban újult ki a kór; annak ellenére, hogy nemrégiben még úgy látszott, múlóban van a betegség. A zenész orvosai ezért szeptember végére őssejt transzplantációt tűztek ki. A sebészek a nyár folyamán különböző gyógyszerekkel és kezelésekkel tartották kordában a zenész rákos sejtjeit.

Campbell tehát sajnos nem tud részt venni az új Def Leppard album további munkálataiban sem, de bizakodva várja a jövő esztendőt.


Sikeresen lezajlott Vivian Campbell őssejt-átültetése
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás