Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Friss videó a DRAGONFORCE új DVD-jéről


2015-07-10

A brit epikus power metal banda legutóbbi világkörüli 'Maximum Overload' turnéjának tavaly őszi, tokiói koncertjét rögzítette professzionális kamerákkal.

A Dragonforce 2014. október 18-án a tokiói Saitama Super Arénában adott nagyszabású bulit; amit a szakemberek meg is örökítettek egy 'In The Line Of Fire' című DVD formájában. A brit zenekarnak így ez az első koncert DVD-je.

Az 'In The Line Of Fire' - melynek tracklistája a csapat legnagyobb himnuszai, slágerei mellett - az aktuális 'Maximum Overload' album népszerű single-dalait tartalmazza - 2015. július 10-én jelent meg.

01. Fury Of The Storm
02. Three Hammers
03. Black Winter Night
04. Tomorrow's Kings
05. Seasons
06. Symphony Of The Night
07. Cry Thunder
08. Ring Of Fire
09. Through The Fire And The Flames
10. Valley Of The Damned

Herman Li gitáros: "Mindig is ahhoz tartottuk magunkat, hogy ha egyszer elkészítünk egy koncert DVD-t, akkor azt nagyon precízen tegyük. Most, miután kiadtunk hat stúdiólemezt, úgy gondoltuk, kiválóan lehet válogatni a dalokból; plusz, "utunkba állt" a Loud Park is, ami egy csodálatos helyszín elvégezni az eféle munkát. Minden szépen összeállt tehát - mi teljes mértékig elégedettek vagyunk a végeredménnyel; és reméljük, a rajongóknak is tetszeni fog az anyag".

A DVD ízelítőjeként nemrég megjelent a 'Maximum Overload' album újabb single-dalának videoklipje: a 'Three Hammers' a lenti lejátszón elérhető. Szintén lentebb érhető el az 'In The Line Of Fire' borítója és hivatalos trailere, valamint a 'Black Winter Night' DVD-s felvétele.

Az Örebro-beli Fascination Street Stúdióban rögzített 'Maximum Overload' album producelését Jens Bogren (Opeth, Amon Amarth, Katatonia, Soilwork) végezte. A Dragonforce történetében ez volt az első alkalom, amikor "külsős" producer segédkezett a munkálatoknál, mivel eddig a banda tagjai látták el a produceri feladatokat. Bővebben a lemezről itt írtunk.


Friss videó a DRAGONFORCE új DVD-jéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás