Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a GOD DETHRONED 'Illuminati' albumának harmadik videoklipes dala, a 'Book Of Lies'!


2020-02-08

A holland black-death metal banda új albummal jelentkezett.

A God Dethroned 'Illuminati' című stúdióalbuma 2020. február 7-én jelent meg, mint a 2017-es 'The World Ablaze' folytatása (ez utóbbi a God Dethroned első kiadványa volt a 2010-es 'Under the Sign of the Iron Cross' album megjelenése óta, egyben az utolsó a banda első világháborús tematikájú triológiájában).

Henri “T.S.K.” Sattler frontember a következőket közölte az 'Illuminati' album kapcsán: "Szabadkőművesek, okkultisták és lelkes konteó-hívők, figyeljetek! A God Dethroned visszatért, hogy arcon csapjon benneteket egy új albummal, az 'Illuminati'-val! Miután befejeztük első világháborús trilógiánkat, úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy visszatérjünk eredeti témáinkhoz; vagyis a vallás, a szabadkőművesség és az okkultizmus sötét oldalának bemutatásával. Az új lemezen olyan dalcímek találhatók, mint például a 'Spirit Of Beelzebub', a 'Broken Halo', a 'Book Of Lies' vagy a 'Satan Spawn'... szóval nem is kell többet mondanunk, miről is szólnak ezek a nóták dalszövegi tekintetben. Viszont aki azt hiszi, hogy ezzel együtt visszatértünk a végtelenül zord blastbeat-témákhoz és a láncfűrész,szerű gitár-játékhoz, az vigyázzon, mit mond, mivel az 'Illuminati' zeneileg az egyik legváltozatosabb albumunk, ami kemény és ütős témákkal, valamint feszes produkcióval van ellátva. A korábbiaknál még epikusabb hangzású dalokat alkotutnk; még több nagyzenekari téma van bennük, és nem hanyagoltuk el az atmoszférikus, billentyűs részeket sem. Nem is beszélve az extra vokálokról és a kórusokról... Sok mindent felfedezhettek tehát az új dalokban - rengeteg újdonság, meglepetés rejlik ezúttal zenénkben, de ezeket csak több hallgatás után veheteitek észre. Annyit még hozzátennék, hogy az 'Illuminati' dalai fülbemászóbbak, mint bármelyik másik albumunk nótái... A Randy Rhoads / Marty Friedman-féle dallamos gitárszólók szerelmesei minden bizonnyal fejet hajtanak majd Dave Meester hatalmas tehetsége előtt. Dave-et a legutóbbi, Belphegor-ral és Suffocation-nel közös turnénk alkalmával mutattuk be a közönségnek, és azóta is fontos szereplője a bandának a zenénknek. Ettől függetlenül persze előző gitárosunk, Mike Ferguson is nagyban hozzájárult az 'Illuminati' albumhoz, mivel számos riffet, dalt és ritmust ő maga szerzett. Neki a legjobbakat kívánjuk".

Az 'Illuminati' album rendelési infói itt találhatók meg. Íme a borító - amit a lengyel származású Michał ‘Xaay’ Loranc (Nile, Evocation) tervezett - és a dallista:

01. Illuminati
02. Broken Halo
03. Book of Lies
04. Spirit of Beelzebub
05. Satan Spawn
06. Gabriel
07. Eye of Horus
08. Dominus Muscarum
09. Blood Moon Eclipse

A lemez első ízelítője a címadó dal "nyugalom megzavarására alkalmas" videoklipje, ami itt tekinthető meg:

Újonnan megjelent a 'Spirit Of Beelzebub' videoklipje is, ami koncepcióját tekintve az 'Illuminati' előzetese.

A lemez megjelenésének napján közzétették a 'Book Of Lies' dal kisfilmjét is, mint az aktuális klip-trilógia utolsó részét:

A (2011-ben átmenetileg feloszlott) banda jelenlegi felállásában Henri Sattler gitáros-énekes, Michiel "Mike" van der Plicht dobos, Dave Meester gitáros és Jeroen Pomper basszusgitáros vesz részt.

A God Dethroned 2020 februárjában és márciusában Európában mutatja be az új albumot; mégpedig az Obscura, a Thulcandra és a Fractal Universe társaságában. A körút február 23-án a budapesti Dürer Kertbe is elér.

A God Dethroned Facebook-oldala itt érhető el.


Itt a GOD DETHRONED 'Illuminati' albumának harmadik videoklipes dala, a 'Book Of Lies'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás