Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'When we touch the sky' elnevezésű turnét indít a HARDCORE SUPERSTAR


2015-03-05

A Hardcore Superstar új stúdiólemeze, 2015. április 22-én jelenik meg, 'HCSS' címmel. Az új album promóciója keretében egy nagyszabású turnét bonyolít le a svéd glam-csapat.

A Hardcore Superstar új nagylemezének anyagát az a Joe Barresi keverte, aki korábban együtt dolgozott a Queens Of The Stone Age-dzsel, a Slipknot-tal és a Soundgarden-nel is.

Vic Zino gitáros nemrég az alábbiakat adta hírül: "Ez az album kizárólag arról szól, amit egységes bandaként szeretünk csinálni: a zenéről. De ugyanakkor nem féltünk változtatni néhány dolgon, és kicsit másképp állni az egészhez".

A legfrissebb zenekari közlemény így szól: "Az egész akkor kezdődött, amikor egy rajongó adott Martin-nak [Sandvik, basszusgitáros] egy példányt egy demó-felvételből, amit 1994-ben rögzítettünk. Mindannyiónkat meglepett az a nagyszerű vibrálás és az a fergeteges hangzás, amit akkoriban képesek voltunk kiadni magunkból. Azok a dalok tele vannak izzadtsággal, izgalommal és inpirációval... Ahogy nemrég eldöntöttük, hogy új stúdiólemezt rögzítünk, rögtön visszatértünk ezekhez a demókhoz, és újra megtanultuk a régi riffeket... Így hamar összeállt egy teljes lemeznyi friss anyag.
Ahhoz, hogy újra feltaláljuk magunkat, alapvetően vissza kellett térnünk '94 nyarához, és újra megtaláljuk azt az inspirációt és feelinget, ami annak idején övezett minket. Ugyanez a filozófia és hozzáállás igaz egyébként az új felvételekre, a lemezborítóra és többek közt arra is, mi alapján választottuk ki a keverő hangtechnikust...
Valójában itt a gyökereink felelevenítéséről van szó;arról, hogy ismét bebizonyítsuk magunknak, miért is érdemes ezt az egészet csinálni. Amire rájöttünk, az az, hogy ami összehozott, az tart még mindig életben minket. A Hardcore Superstar révbe ért: megmutatjuk rajongóinknak, honnan jövünk, és mi az, amiben továbbra is hiszünk!
".

A 'HCSS' című lemez az alábbi tracklistával jelenik meg április 22-én, a svéd Gain Music Entertainment gondozásában. A lemez borítója lentebb látható; íme a tracklista:

01. Don't Mean Shit
02. Party 'Til I'm Gone
03. The Cemetery
04. Off With Their Heads
05. Fly
06. The Ocean
07. Touch The Sky
08. Growing Old
09. Glue
10. Messed Up For Sure

Az album első single-dala a 'Glue' című szám, ami már korábban bemutatásra került egy YouTube-videóban.

A csapat tavaly október végén a svájci Gotthard társaságában indult hat-hetes európai turnéra. Ezt követően, 2015 elején, 10 év után tért vissza Észak-Amerikába a banda. Január 23-án a Steel Panther vendégeként adtak koncertet a NAMM Show keretében, 24-én pedig a világhírű Whisky A Go Go klubba is ellátogattak. Idén márciusban egy újabb nagyszabású turné veszi kezdetét, 'When we touch the sky' elnevezéssel. Íme a frissen bejelentett dátumok és helyszínek:

Március
11 - London, UK - Garage
12 - Swansea, Wales - The Scene
13 - Haffen Y Mor, Wales - Hard Rock Hell United
14 - Manchester, UK - Club Academy
15 - Edinburgh, UK - Studio 24
17 - Nottingham, UK - Rock City Basement
18 - Wolverhamton, UK - Slade Rooms
19 - Chester, UK - The Live Rooms
20 - Southhampton, UK - Talking Heads
21 - Párizs, Franciaország - Divian Du Monde
23 - Köln, Németország - Underground
24 - Mannheim, Németország - Alte Seilerei
25 - Münster, Németország - Sputnikhalle
26 - Leiden, Hollandia - Gebroeders de Nobel
27 - Hamburg, Németország - Klubsen
28 - Lichtenfels, Németország - AC Halle

Április
3 - Tampere, Finnország - Pakkahoune
4 - Helsinki, Finnország - Cirkus
9 - Göteborg, Svédország - Sticky Fingers
10 - Stockholm, Svédország - Fryshuset
11 - Helsingborg, Svédország - Tivoli

A Nuclear Blast jóvoltából 2013 márciusának elsején jelent meg a Hardcore Superstar legutóbbi, 'C'mon Take On Me' című nagylemeze, amit a banda tagjai saját maguk produceltek. Az album keverését a híres Randy Staub [Metallica, The Cult, Mötley Crüe] végezte.


'When we touch the sky' elnevezésű turnét indít a HARDCORE SUPERSTAR
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás