Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Friss hírek az OVERKILL retrospektív box-szettjéről


2015-07-24

A New Jersey-beli thrash metal-veteránok márciusban világraszóló szerződést kötöttek a Nuclear Blast Records-szal. A banda korábban csak az európai országokban való forgalmazás végett állt kapcsolatban a kiadóval.

"Az Overkill ezentúl az egész világon a Nuclear Blast-család tagjának számít" - közölte a zenekar menedzsere, John Finberg. "Korábban számos projekten dolgoztam velük az amerikai irodában; és azt mondhatom, ezek a srácok nagyon értik a dolgukat. Az Overkill a közeljövőben kiad egy box-szettet, ami egyértelműen egy új fejezet kezdetét fogja fémjelezni".

A kiadó elnöke, Gerardo Martinez így nyilatkozott: "A Nuclear Blast büszkén jelenti, hogy világraszóló szerződést kötött az Overkill-lel. Az elmúlt években csak Észak-Amerikán kívül dolgoztunk a bandával, de most eljött az idő, hogy kiterjesszük ezt a kapcsolatot!".

A Nuclear Blast első globális Overkill-kiadványa egy speciális box-szett lesz, ami felöleli a banda teljes karrierjét. Ennek címe: 'HistoriKill 1995-2007'; megjelenése pedig: 2015. szeptember 18.

A VH1 Classic 'That Metal Show' című műsorában a banda énekese, Bobby "Blitz" Ellsworth nyilatkozott a soron következők retrospektív pakkal kapcsolatban: "Karrierünk közepét szerettük volna összefoglalni, tehát nem az Atlantic-kiadós évek elevenednek fel, hanem ami azután következett; egészen 2007-tel bezárólag. Tehát az 'Immortalis' és az 'Ironbound' előtti időszak - '95-től 2007-ig. 11 év. Ez a koncertlemezekkel együtt összesen 9 lemezt jelent. És vannak köztük igazán izgalmas anyagok is, mivel - mondjuk úgy - nem ez volt a legegészségesebb érája a heavy metalnak. Viszont voltak nagyon fasza zenék, de a mi esetünkben ezeket elnyomta más műfaj. A thrash metal viszont akkor is letisztult volt, és őszinte. Azt adtuk magunkból, amik vagyunk. Ezzel a box-szettel pedig sikerült feljavítanunk a hangzást is. Ez a történelem egy évtizedének egy darabja, amit most azok is megérthetnek majd, akik nem voltak akkor jelen".

A 'HistoriKill 1995-2007' boxban 13 album + 1 bónusz lemez kap helyet. A kiadvány tartalma így néz ki:

Albumok:
- »Wrecking Your Neck«
- »The Killing Kind«
- »From The Underground And Below«
- »Necroshine«
- »Coverkill«
- »Bloodletting«
- »Hello From The Gutter«
- »Wrecking Everything«
- »Killbox 13«
- »ReliXIV«
- »Immortalis«

Bónusz CD:
- tracklista:
01. Blood Money (Demo)
02. Horrorscope (Demo)
03. Soulitude (Demo)
04. Killogy (Demo)
05. Old School (Remix)
06. Skull And Bones (Remix)
07. Under One (Tracking Mix)
08. Man In Black (Johnny Cash feldolgozás)

A részletes tracklisták és az elő-rendelési felület itt érhető el.

Az Overkill nemrég bonyolított le egy európai turnét a Sanctuary társaságában, de a legfrissebb hírek szerint, a csapat idén ősszel (szeptember-október folyamán) Észak-Amerika nagyvárosait fogja járni; méghozzá a Symphony X-szel karöltve. A turné plakátja így néz ki:

Az Overkill Európában 2014. július 18-án adta ki a 'White Devil Armory' című albumot (Észak-Amerikában július 22-én, az eOne jóvoltából), melynek box-szettes változatát számos extrával kibővítve lehetett elő-rendelni. A lemezről bővebben itt írtunk.


Friss hírek az OVERKILL retrospektív box-szettjéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás