Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Első alkalommal lépett fel Chas West-tel a RED DRAGON CARTEL


2015-05-04

Jake E. Lee (Ozzy, Badlands) bandája, a Red Dragon Cartel néhány napja lecserélte előző énekesét, Michael Beck-et. Az új frontember, Chas West május 1-én, Portland-ben lépett fel először a csapattal:

A Red Dragon Cartel soron következő koncertjei tehát Chas West énekessel (Jason Bonham, Lynch Mob) kerülnek lebonyolításra (május elsejei kezdettel). Az előző énekes, Michael Beck április 26-án adta utolsó koncertjét a bandával, a kanadai Ottawában.

Beck április 16-án mutatkozott be a Red Dragon Cartel színeiben, a Miami-beli Grand Central klubban. A csapat új felállásának első koncertjén az új énekes elhibázott egy Ozzy-feldolgozást. A zenekar belekezdett a 'The Ultimate Sin' című számba, de Beck ehelyett a 'Now You See It (Now You Don't) sorait énekelt, majdnem a dal teljes egészében. A malőrről itt látható felvétel:

Jake E. Lee gitáros és bandája, a Red Dragon Cartel márciusban vált meg első énekesétől, Darren James Smith-től. A szakítás egyik oka az volt, hogy Smith hamarosan turnéra indul eredeti bandájával, a veterán kanadai hard rocker Harem Scarem-mel (ahol Darren a dobos-vokalista posztját tölti be).

Smith tömör közleménye így szólt: "Igaz a hír: kiléptem a Red Dragon Cartel-ből. Kicsit komplikált a dolog, de úgy érzem, ez volt a megfelelő döntés. Egy napon majd elárulom a részleteket, de egyelőre ennyi...".

A Red Dragon Cartel második énekese az alábbi képen (és a fenti videón) látható Michael Beck lett, aki tulajdonosa és producere a híres arizonai SoundVision Recording Stúdiónak. Beck többek közt olyan bandák lemezein végzett hangtechnikai munkálatokat, mint a Soilwork, az Abigail Williams, a The Black Dahlia Murder és a Daath.

A Red Dragon Cartel a fenti "incidens" óta több alkalommal is fellépett már probléma-mentesen (ezekről a koncertekről ITT látható néhány rajongói felvétel).

Beck leváltásának okát nem hozták nyilvánosságra.


Videó: Első alkalommal lépett fel Chas West-tel a RED DRAGON CARTEL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás