Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ACID DEATH - szeptemberben jön a 'Hall Of Mirrors' album; itt az előzetes!


2015-08-03

Az athéni progresszív thrash banda nemrég elkészült negyedik nagylemeze, a 'Hall Of Mirrors' keverésével.

"Körülbelül 10 hónapon át tartó kemény munka ért most a végére. Az Acid Death 'Hall Of Mirrors' albuma, bandánk hatodik hivatalos kiadványa elkészült: felvettük és lekevertük. Teljes mértékig meg vagyunk elégedve a végeredménnyel. Fotis Benardo (SiXforNinE, ex-SepticFlesh) végezte a társ-produkciót a Devasoundz Stúdióban - általa is születhetett egy 100%-os, masszív hangzással rendelkező mű. Ugyanakkor boldogan jelenthetjük azt is, hogy rögzítettünk két multi-kamerás live-videót bandánk legutóbbi fellépéséről (az athéni The Haunted klubban).
A 'Hall Of Mirrors' révén ismét nagy reményekkel állhatunk neki egy új kiadó felkutatásának. Ti pedig látogassatok el a lenti lejátszó révén Bandcamp-oldalunkra, és hallgassátok meg az album első kedvcsinálóját!
".

A 'Hall Of Mirrors' albumon az alábbi vendégzenészek szerepelnek:

Manthos “ManSter” Stergiou (Tardive Dyskinesia) - vokál
Nick Melissourgos (Suicidal Angels) - szólógitár 
Jon Soti (Floating Worlds) - ének
Illiana Tsakiraki (Enemy Of Reality) - ének

Az Acid Death 5 évre szóló lemezszerződést kötött a német 7Hard Records-szal: ennél a kiadónál jelenik meg világszerte a 'Hall Of Mirrors' album, szeptember 11-én. Íme az újonnan bemutatott borító és tracklista:

01. Hell’s Maw
02. Mental Slime
03. Truth Revealed
04. Life And Death
05. The Unfair Fight
06. Hall Of Mirrors
07. Taste Of The Erratic
08. Ghostship
09. Planes Of The Eternal Dead
10. Supreme Act Of Heroism

Az Acid Death 1989-ben alakult. Első körben 2001-ig működött a banda. Ezidő alatt egy EP-t, számos demót, kislemezt, valamint két teljes értékű stúdióalbumot adtak ki. Újonnan 2011-ben állt össze a zenekar. A reunion első megmozdulása volt a 2012-es 'Eidolon' album.


ACID DEATH - szeptemberben jön a 'Hall Of Mirrors' album; itt az előzetes!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás