Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'The Capital' címmel mutatott be új videoklipes dalt a PYOGENESIS


2020-01-22

A német alternatív metal banda 2020 januárjában új albumot ad ki.

Az új Pyogenesis album 'A Silent Soul Screams Loud' címmel lát napvilágot, 2020. január 24-én, a német AFM Records jóvoltából, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Death Is No Harm
02. Mother Bohemia
03. I Can't Breathe (Prologue)
04. I Can't Breathe (Monologue)
05. High Old Times
06. Modern Prometheus
07. Survival of the Fittest
08. Will I Ever Feel the Same
09. The Capital (A Silent Soul Screams Loud)

Az első single-dal, a 'Mother Bohemia' elérhető lentebb, hivatalos videoklip formájában. A dallal a banda a kelet-európai / szláv / balkáni / orosz nemzetiségű emberek előtt rója le tiszteletét.

Újonnan megjelent a 'Will I Ever Feel The Same', a 'The Capital' és a 'Modern Prometheus' című számok videoklipje is - ez utóbbiban a Lord Of The Lost frontembere, Chris Harms vendégeskedik:

A Pyogenesis 28 évvel ezelőtt alakult. Azóta számtalan turnét lebonyolítottak - felléptek a híres Rock am Ring / Rock im Park fesztiválon és a Wacken-en is (Magyarországon például egy 560 ezres tömeg előtt álltak színpadra). A zenekar - ami a kritikusok szerint a '90-es években átértelmezte a gothic-metal műfajt - szereplése az MTV-n rendszeresen megdöntötte a nézettségi rekordokat.

Ebben a 28 évben azonban benne van az a 13 esztendő is, amit a Pyogenesis új album kiadása nélkül vezényelt le (ebből 10 éven keresztül nem is léptek színpadra). 2015-ben azonban a tagok megtörték a csendet: Romániában megrendezett teltházas reunion-koncertjüket követően, megjelent a csapat régóta várt, hatodik sorlemeze, az 'A Century in the Curse of Time', ami Flo V. Schwarz frontember / dalszerző szerint "visszatérés a gyökerekhez" (erről bővebben itt számoltunk be).

Egy nagyszabású 2015-ös turnét követően a banda továbbra sem állt le: nekiláttak egy újabb stúdióalbum munkálatainak. A stúdiózás 2016 őszére ért véget; a bejelentést pedig decemberre tartogatták: 2017. február 24-én, a Hamburg Records jóvoltából jelenhetett meg a következő, 'A Kingdom to Disappear' című nagylemez.


'The Capital' címmel mutatott be új videoklipes dalt a PYOGENESIS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás