Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'My Way' - itt a RAGE új felállásának első videoklipje!


2016-01-21

A legendás német power metal banda eredeti felállása egy évvel ezelőtt oszlott fel. Peter "Peavy" Wagner énekes-basszusgitáros tavaly nyáron mutatta be a legújabb reinkarnációt.

A Rage új gitárosa a venezuelai Marcos Rodriguez lett. A 36 éves zenész - aki jelenleg a belgiumi Antwerpenben él és alkot - a Rage 30. évfordulós turnéján ismerkedett meg Peavy-vel - ekkor saját bandája, a Soundchaser kísérte a német legendákat.

A Rage új dobosa Vassilios "Lucky" Maniatopoulos, régi barátja Peavy-nek. Ő korábban a Tri State Corner együttes énekeseként bizonyított; de annak idején dob-technikusként is dolgozott az ex-Rage ütős, Christos Efthimiadis mellett.

"Ezek a srácok szó szerint Rage-et lélegeztek egész életükben; így teljesen átérzik ezt az egész feelinget. Alig várom már, hogy velük vághassak neki az új érának" - közölte nemrég Peavy.

A Rage új felállása a november 14-i, Weissenhäuser Strandon megrendezett Metal Hammer Paradise bulin állt először színpadra. A banda ezután, decemberi kezdettel lebonyolított egy nagyszabású turnét is, a legendás 'Black In Mind' album 20. évfordulója alkalmából.

A megújult zenekar ezidő alatt felvette első albumát, ami egy 'My Way' címet viselő EP. Ez január 16-án jelent meg, a banda Helloween-nel közös turnéja apropójából.
"Ezzel az EP-vel szeretnénk lerövidíteni azt az időt, amit amíg az új nagylemezre vártok. A teljes értékű stúdióalbum megjelenése ugyanis májusra várható" - mondta Peavy.

A CD-n és 7-inches bakeliten - a Nuclear Blast jóvoltából megjelent - 'My Way' négy számot tartalmaz: a címadódal angol és spanyol nyelvű változatát, valamint a 'Black In Mind' album két single-dalának újrarögzített verzióját. Íme a borító és a tracklista:

01. My Way (új dal)
02. Black In Mind (újrarögzítve a 'Black In Mind' albumról)
03. Sent By The Devil
(újrarögzítve a 'Black In Mind' albumról)
04. Apuesto A Ganar (a 'My Way' spanyol változata)

A címadódal január 21-én megjelent hivatalos videoklipen is. Íme a premier:

A Rage tagjai 2015 februárjának elején jelentették be, hogy a továbbiakban külön utakon fognak járni; de míg Peavy Wagner társ-alapító új tagokkal kívánja folytatni a zenekar működtetését, addig Victor Smolski gitáros belevágott egy újabb neo-klasszikus, szimfónikus metal-projektbe, ami a Lingua Mortis Orchestra által kikövezett úton halad tovább. A szóban forgó alakulat az Almanac nevet viseli - erről részletesebben itt írtunk.


'My Way' - itt a RAGE új felállásának első videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás