Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

MY DYING BRIDE - így készült a 'Feel The Misery' album (videó)


2015-10-24

A legendás brit doom metal banda 'Feel The Misery' címmel adta ki 12. stúdióalbumát szeptember 18-án, a Peaceville jóvoltából. A minap megjelent egy videó, amiben a lemez munkálatait foglalják össze:

A My Dying Bride új lemeze (ami fennállásuk 25. évfordulóját fémjelzi) a banda eddigi "legsötétebb, legkeményebb és legmagasztosabb" kiadványa; ehhez az is hozzájárult, hogy nemrég visszatért a felállásba a klasszikus éra gitárosa, Calvin Robertshaw. Szintén a korai időszakra emlékeztet az a tény, hogy a West Yorkshire-i Academy Stúdióba (ahol a legelső M.D.B. albumok is születtek); a hangtechnikus / keverő pedig ezúttal is Rob "Mags" Magoolagan volt.

A 'Feel The Misery' kapcsán a következőket nyilatkozta a banda: "Ebben a lemezben benne van a melankólia minden pompája, amit tőlünk egyébként is elvárnátok. Nyolc új kompozíciót készítettünk el; bemutatván az élet útjainak sötét ajtajait és súlyait. Egy rendkívül baljós hangulatú albummal tértünk vissza, ami epikus formában világítja meg az elpusztult lelkek gyönyörűségét".

A 'Feel The Misery' megjelent CD-n, bakeliten, valamint egy különleges 2CD/2x10-inches LP-szettben (exkluzív bónusz dalokkal és kibővített szövegkönyvvel). Íme a dallista:

01. And My Father Left Forever
02. To Shiver In Empty Halls
03. A Cold New Curse
04. Feel The Misery
05. A Thorn Of Wisdom
06. I Celebrate Your Skin
07. I Almost Loved You
08. Within A Sleeping Forest

A lemez első hivatalos videoklipje a címadó 'Feel The Misery' dalhoz készült. A "szívszaggatóan epikus" alkotást a francia romantikus festő, Théodore Géricault 'A Medúza Tutaja' című képe ihlette. A forgatás Dél-Walesben, a St. Govans-csatorna környékén zajlott. A James Sharrock (Invadetvproductions.com) és Ryan Mackfall által rendezett klipben Aaron Stainthorpe énekes egy magányos zenészt / költőt alakít, aki útja során találkozik egy hajótörést szenvedett szűzlánnyal.

A csapat 2013. május 17-én adta ki legutóbbi stúdiólemezét, a 'The Manuscript' című EP-t. A 'The Manuscript' - melyről bővebben itt írtunk - négy új, exkluzív dalt tartalmaz, mely "27 percen keresztül repíti a hallgatót egy sötét utazáson".


MY DYING BRIDE - így készült a 'Feel The Misery' album (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás