Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

MARYANN COTTON - 'No Wish Upon No Star' klip-premier a Dick Wagner által szerzett dalokkal teli lemezről


2016-01-22

A legendás brit férj-gyilkos asszony nevét viselő dán-amerikai rockénekes, Maryann Cotton és szólóbandája nemrég új lemezzel jelentkezett. A frontember korábban erről árult el néhány kulisszatitkot:

"A tavalyi évben elvesztettem mentorom, producerem, társ-dalszerzőm és jóbarátom, Dick Wagner-t [az Alice Cooper-banda egykori gitárosa]; ezáltal pedig komoly személyes és érzelmi válságba kerültem.
Mondanom sem kell, mekkora megtiszteltetés volt számomra, hogy felléphettem a 'Dick Wagner - Remember The Child' emlék-koncerten Detroit-ban, és többedmagammal megünnepelhettem néhai társam örökségét, munkásságát. A jelenlévő rajongóktól óriási bátorítást kaptam; ez pedig hozzásegített ahhoz, hogy tovább tudjak lépni...
Dick és én még a tavalyi évben befejeztük új lemezünk, a 'Chester Rose - The Legend Begins' dalszerzői munkálatait, de sajnos sosem sikerült elindítanunk a stúdió-folyamatot. Amikor barátom elhunyt, felkeresett minket a világ egyik legnevesebb lemezkiadója, és komoly összegeket ajánlott az album promótálására. Ugyanakkor menedzserem, Susan Michelson - aki egyben Dick Wagner üzleti partnere és személyes tanácsadója is volt - szintén arra ösztökélt, hogy folytassam ezt a projektet; még véletlenül se álljak le. A részletek jelenleg is kidolgozás alatt állnak - a kiadó továbbra is nagyon lelkes a 'Chester Rose' -koncepció okán. Azt várják, mikor vehetjük fel végre a Maestro utolsó albumát. Habár az, hogy minden a helyére kerüljön, még beletelik egy kis időbe, de már én magam is tűkön ülök, hogy bemutathassam Nektek ezeket a szerzeményeket.
Az elmúlt négy hónapban titokban demózgattam, stúdióztam, kevertem és hangtechnikai munkálatokat végeztem; aminek az lett az eredménye, hogy immáron el is készült a szóban forgó album. Csak Nektek!
".

A Maryann Cotton új albuma 'Into Eternity' címmel látott napvilágot, 2015. november 13-án, a 7hard Records jóvoltából. Íme a borító és a tracklista:

01. What She Wants
02. Had Enough
03. My Gun
04. Hard Lost' N Fried
05. Gangland
06. When Tomorrow Comes
07. Keepers Of The Holy Grail
08. No Wish Upon No Star
09. Into Eternity
10. Death Is Beauty

A lemez egyes dalaiba az alábbi lejátszón lehet belehallgatni (a számcímekre való kattintással):

Januárban megjelent a 'No Wish Upon No Star' hivatalos videoklipje. Íme a premier:

Dick Wagner egy évvel ezelőtt hunyt el. Wagner-t - aki Alice Cooper legnagyobb slágereinek ('School's Out', 'Hey Stoopid', stb.) társ-szerzője; valamint a KISS 'Destroyer' és az Aerosmith 'Get Your Wings' albumának is fontos hangtechnikai résztvevője - 2014. július 8-án légzési problémák miatt szállították kórházba. A legenda július 30-án, légzés-elégtelenség okán hunyt el, 71 éves korában - erről bővebben itt írtunk.

A Maryann Cotton frontembere 2016. február 20-án részt vesz a második Dick Wagner Emlék-koncerten, amit Detroit-ban rendeznek meg. Erről bővebben itt lehet olvasni.


MARYANN COTTON - 'No Wish Upon No Star' klip-premier a Dick Wagner által szerzett dalokkal teli lemezről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás