Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újabb epizóddal jelentkezett a GRAHAM BONNET BAND dokumentációs videó-naplója


2016-02-08

A Rainbow, az Alcatrazz, az Impellitteri és az MSG együttesekben is megfordult veterán hard rock-énekes, Graham Bonnet és nemrégiben alakult szólóbandája turnéra indult, és nekilátott első nagylemeze felvételeinek.

A Graham Bonnet Band a napokban indította útjára idei turnéjának első felvonását. A februári brit körúton elhangzanak az énekes illusztris karrierjének legnagyobb slágerei, valamin néhány vadonatúj dal a banda közelgő debütáló albumáról.

Bonnet elmondta a stúdiólemez kapcsán: "Hosszú idő telt el azóta, hogy nagylemezt adtam ki a kezemből, de ez a banda egy tökéletes platform ennek véghezviteléhez. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Frontiers kiadó csodálatos munkatársaival dolgozhatunk az első Graham Bonnet Band albumon! Egy produktív és sikeres 2016 elé nézünk!".

A 2016 tavaszán megjelenő, egyelőre cím nélküli albumhoz egy bónusz lemez is jár majd - ezen Graham Bonnet néhány régi klasszikusának újrarögzített verziója kap helyet. További infók hamarosan... de addig is itt elérhető a zenekar 'All Day And All Night Long' című dokumentációs videó-naplójának első két része! Az alábbi videókban az együttes turnéjának bemelegítő próbái, valamint első albumának munkálatai kerültek összefoglalásra:

A 67 éves Graham Bonnet tavaly januárban alapította meg önálló bandáját. A nemrég Japánban turnézott Graham Bonnet Band négy tagból áll; köztük van Conrado Pesinato gitárvirtuóz, Beth-Ami Heavenstone basszer és az immáron hivatalos tag, Mark Zonder (Warlord, ex-Fates Warning), a dobos.

A GBB első kiadványa egy két-számos EP volt, ami a 'My Kingdom Come' címet viseli. Ennek címadódalát nem más, mint a veterán hard rocker, Bonnet egykori, Rainbow-beli dalszerző-társa, Russ Ballard írta. Magában a zeneszámban már vendégszerepelt Mark Zonder (Warlord / ex-Fates Warning), habár ekkor még Chase Manhattan volt a banda dobosa. A GBB második dala a 'The Mirror Lies' címet kapta - ebben vendégeskedik Eric Ragno (Takara, The Baby's / billentyűs). Az EP nótáit a Frontiers kiadó munkatársa, a neves olasz billentyűs, Alessandro Del Vecchio producelte. A mini-lemez (melynek dalaiba itt lehet belehallgatni) megjelenése a csapat Japánban megrendezett turnéja alkalmából volt esedékes.

Az új év elején debütált a fentebb említett 'The Mirror Lies' hivatalos videoklipje, ami a GBB legelső promó-videója. Ez lent érhető el.


Újabb epizóddal jelentkezett a GRAHAM BONNET BAND dokumentációs videó-naplója
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás