Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SATYRICON - agydaganattal diagnosztizálták Satyr-t


2015-10-06

A veterán norvég black metal banda énekese, Sigurd "Satyr" Wongraven az Instagramon osztotta meg a sajnálatos híreket:
 

"Nyolc nappal ezelőtt nagyon súlyosan lebetegedtem - azonnal kórházba is szállítottak. A vizsgálatok rögtön kimutattak egy oda nem illő dolgot a fejemben... De ez többnyire jóindulatú tumor, amivel egészen addig élhetek együtt, amíg nem nő nagyobbra. Az eltávolítás meglehetősen kockázatos - ezt már csak akkor szokták vállalni, amikor olyan méretűre nő a daganat, hogy élet-halál kérdésévé válik a dolog.
Mindannyiónknak le vannak osztva a lapjai; úgy látszik, nekem ez jutott. Sokan vannak, akik még rosszabb állapotban kénytelenek leélni a hátralevő életüket, ezért eszemben sincs sajnáltatni magam. Nagyszerű családom van; rengeteg barátom; itt van a Satyricon is, és a Wongraven Vines borászat... plusz rengeteg ember világszerte, akik támogatják minden törekvésem.
Az elkövetkezendő két hetet azzal fogom tölteni, hogy igyekszem visszanyerni az energiám; de aztán nekilátok az új Satyricon lemez megírásának; és borászati projektemet is ott folytatom, ahol nemrég abbahagytam
".

A Satyricon május 5-én adta ki 'Live At The Opera' című koncert-anyagát. A dobos, Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad nemrég árulta el, hogy a banda tervbe vett egy feldolgozás-albumot is.

 

SATYRICON - agydaganattal diagnosztizálták Satyr-t
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás