Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RockPart fesztiválos koncertfelvételéből készített új videoklipet a SUICIDE SILENCE


2015-10-24

A kaliforniai deathcore-mesterek október 23-án, pénteken egy új EP-t adtak ki 'Sacred Words' címen, kizárólag digitális formában.

A Nuclear Blast jóvoltából megjelent mini-lemezre - a címadódal, és annak különféle változatai mellett - felkerült három koncertfelvétel, amit a banda az augusztus 9-i, balatonszemesi RockPart fesztiválon rögzített.

"Kiadunk egy digitális EP-t néhány beteg koncertfelvétellel, és egy pár meglepetéssel. Készüljetek fel október 23.-ra - akkor jelenik meg digitálisan a 'Sacred Words'. Ahogy mondom, bassza meg!" - közölte korábban Mark Heylum gitáros.

A 'Sacred Words' tracklistája:

01. Sacred Words
02. Inherit The Crown (live)
03. Cease To Exist (live)
04. Sacred Words (live)
05. Sacred Words (We Are Strong Remix)
06. Sacred Words (instrumentális)

A 'Sacred Words' remixet alább lehet meghallgatni. Frissen megjelent a dal hivatalos live-videója is, amiben a professzionális RockPart fesztiválos felvételek láthatók.

A Suicide Silence aktuális, 'You Can't Stop Me' című stúdióalbuma 2014. július 11-én jelent meg, a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából. A lemez - melyről bővebben itt írtunk - a banda első albuma Eddie Hermida énekessel, aki az All Shall Perish zenekart hagyta ott "új munkája" miatt. A 'You Can't Stop Me'a megjelenés első hetében több mint 15,000 példányban kelt el az USA határain belül; ezáltal a 200-as Billboard-lista 16. helyén végzett.

A Suicide Silence eredeti frontembere, Mitch Lucker 2012. november elsején, Halloween éjszakáján hunyt el egy Huntington Beach-i motorbalesetben. Helyére érkezett Hernan 'Eddie' Hermida. Erről bővebben itt írtunk.


RockPart fesztiválos koncertfelvételéből készített új videoklipet a SUICIDE SILENCE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás