Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új dobosát, és nekilátott 10. albuma felvételeinek a KATATONIA


2015-11-10

A "bánattal teli metal" svéd mesterei Daniel "Mojjo" Moilanen személyében mutatták új, állandó dobosukat.

Jonas Renkse énekes a következőket közölte: "Először 2009-ben találkoztunk Mojjo-val, amikor akkori bandája, az Engel egy brit turné erejéig csatlakozott hozzánk és a Paradise Lost-hoz. Miután megismertük egymást, rájöttünk, hogy azonos zenei háttérrel és víziókkal rendelkezünk. Az évek során rendszeresen tartottuk a kapcsolatot; aztán amikor Daniel Liljekvist 2014-ben kilépett bandánkból, úgy éreztük, Mojjo lenne az ideális dobosunk. Mojjo immáron több mint egy éve itt van velünk, de eddig csak turné-zenészként tudtunk együtt dolgozni. Most azonban eljött az idő, hogy barátunk a stúdióban is csatlakozzon hozzánk; sőt, hozzájáruljon új albumunk hangzásához, dalaihoz. Izgatottan várjuk, hogy fog szólni az új Katatonia!".

A megújult felállás és Karl Daniel Lidén hangtechnikus a Studio Gröndahl falai közé vonult be, tizedik nagylemeze felvételei végett. Az egyelőre cím nélküli album várhatóan 2016 nyarán jelenik meg.

Friss hírek hamarosan...

A Katatonia március végén jelentette meg legújabb DVD-anyagát. A 'Sanctitude' - ami a Kscope kiadó jóvoltából került a boltokba - alapanyagát a banda 2014 májusi, londoni Union Chapel-ben adott "gyertya-gyújtós" koncertje adja, melynek során a speciális 'Dethroned & Uncrowned' albumot mutatták be. A 80-perces, 17 nótából álló szett során vendégként feltűnt a csapat színeiben a holland The Gathering énekesnője, Silje Wergeland, valamint a The Pineapple Thief frontembere / dalszerzője, Bruce Soord is (aki egyben a koncert-anyagot keverte és maszterizálta). Bővebben a koncert-kiadványról itt írtunk.

A svéd dark rockerek 'Last Fair Day Gone Night' címmel adták ki 2014. szeptember 15-én új, 2 CD-t és 2 DVD-t tartalmazó ünnepi anyagukat, kibővítvén dokumentációkkal, és korábban be nem mutatott interjúkkal. Erről bővebben itt írtunk.

A Katatonia legutóbbi stúdió-kiadványa 'Dethroned And Uncrowned' címmel jelent meg 2013 szeptemberében. Ezen az albumon a banda eddigi legsikeresebb albuma, a 'Dead End Kings' dalait öntötte új formába; "új elemekkel és hangulatokkal".


Bemutatta új dobosát, és nekilátott 10. albuma felvételeinek a KATATONIA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás