Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

DISBELIEF - 'The Waiting' címen új dalt mutattak be a német death metalisták


2019-11-08

A német death-thrash veteránok 'The Ground Collapses' címmel adják ki új nagylemezüket 2020 elején.

Az új stúdióalbuma első single-dala, a 'The Waiting' megjelent digitális formában, valamint hivatalos szöveges videoklipen, ami lentebb érhető el.

Karsten "Jagger" Jäger énekes a következőket nyilatkozta: "Az új dal az öngyilkosságról szól; pontosabban arról, amikor az egyén egy különleges helyet keres annak végrehajtására. Egy olyan helyet, ahol korábban már mások is megölték magukat. Mint egy zarándok, aki végső nyughelyét keresi! A dalszövegi inspirációt egy híd adta itt, Németországban, amit a világ legmagasabban fekvő hídjaként tartanak számon. Ezen a helyen rengeteg ember lett már öngyilkos, a világ minden tájáról. A single borítóján is ez a híd látható! Ide jönnek az emberek, ha nyugalmas, csendes halálra vágynek! Ez ugyanis nagyszerű módja a halálnak!".

Hamarosan közzéteszik a 'The Ground Collapses' album részleteit...

A banda 2016 elején végezte el új albuma előkészületi munkálatait: elsőként két számot ('Symbol Of Death', 'The Unsuspecting') rögzítettek saját producelésben; a teljes nagylemez - ami szintén a 'The Symbol of Death' címet kapta - rögzítése pedig ősszel indult.

A legutóbbi Disbelief album, a 'The Symbol of Death' - ami a 2010-es 'Heal!' folytatása - elődjeihez képest "sötétebb, de mégis dallamosabb és változatosabb". A 'The Symbol of Death' megjelenése 2017. április 21-én volt esedékes, a Listenable Records jóvoltából. A kiadó közleménye szerint a 'The Symbol of Death' "egy valódi szörnyeteg, melyet a banda alapítója / énekese, Karsten “Jagger” Jäger mélyről jövő hörgése tesz igazán intenzívvé és könyörtelenné; nem is beszélve a vérszomjas, de tűpontos dupla-basszus témákról, és a kolosszális, arcpirító gitár-játékról".

A 'The Symbol of Death' munkálatai kapcsán Jagger annak idején elmondta: "Az új lemezt az esseni Rombado Recordings Stúdióban rögzítettük. Most jártunk itt először ebben a stúdióban, és mostanra kijelenthetjük, hogy rendkívül elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Az új dalokat leginkább a Disbelief brutális, dallamos és apokaliptikus oldalának védjegyei keverednek. Rengeteg zseniális riffre, gyors témára és közép-tempós nótára kell tehát számítanotok. Igazán nagyszerű buli volt felvenni ezt a 12 nyers és agresszív death metal-ópuszt".

Az album alább látható borítóját a neves Elian Kantor (Testament, Kreator, stb.) tervezte.

A tracklista:
01. Full Of Terrors
02. The Unsuspecting One
03. The Symbol Of Death
04. Embrace The Blaze
05. To Defy Control
06. Rest In Peace
07. Evil Ghosts
08. One By One
09. Nothing To Heal
10. The Circle
11. Into Glory Ride
12. Shattered
13. Anthem For The Doom

Alább elérhető az első dal-premier, a 'Full Of Terrors', valamint a címadó dal hivatalos videoklipje; lentebb pedig megtekinthető két videó a stúdióból, valamint elérhető néhány album-előzetes.

A depresszió és az ember "lelki küzdelmeinek" témáját boncolgató Disbelief 1990-ben alakult. Számos demó után, első nagylemezüket a Grind Syndicate Media adta ki 1997-ben. Ezt követően, az évek során további nyolc stúdióalbumot rögzítettek. Két lemez között a leghosszabb idő 2010 után telt el: a tagok ekkor egyéb projektjeikkel (Painful, Never Comes Silence, Soul Demise) voltak elfoglalva - Karsten "Jagger" Jäger énekest például bevették a legendás Morgoth-ba.


DISBELIEF - 'The Waiting' címen új dalt mutattak be a német death metalisták
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás