Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DISBELIEF - 'The Ground Collapses' címen új dalt és videoklipet mutattak be a német death metalisták


2020-02-27

A német death-thrash veteránok ugyanezzel a címmel adják ki új nagylemezüket idén márciusban.

A 'The Ground Collapses' albumot - ami a Disbelief 11. sorlemeze - 2020. március 27-én adja ki a Listenable Records (Észak-Amerikában április 17-én). A borító és a dallista így néz ki:

01. The Ground Collapses
02. Scaring Threat
03. The Awakening
04. Killing To The Last
05. The Waiting
06. Colder Than Ice
07. Soul Destructor
08. Insane
09. Hologram For The Scum
10. Kill's Ending

Az új lemezt 2019 szptemberében vették fel, Cornelius Rambadt producer közreműködésében, az esseni Rambado Recordings Stúdióban. Rambadt volt egyben a mix-felelős is. A maszterizálást Dennis Köhne látta el.

Az új stúdióalbum első single-dala, a 'The Waiting' megjelent digitális formában, valamint hivatalos szöveges videoklipen, ami lentebb érhető el.

Karsten "Jagger" Jäger énekes a következőket nyilatkozta: "Az új dal az öngyilkosságról szól; pontosabban arról, amikor az egyén egy különleges helyet keres annak végrehajtására. Egy olyan helyet, ahol korábban már mások is megölték magukat. Mint egy zarándok, aki végső nyughelyét keresi! A dalszövegi inspirációt egy híd adta itt, Németországban, amit a világ legmagasabban fekvő hídjaként tartanak számon. Ezen a helyen rengeteg ember lett már öngyilkos, a világ minden tájáról. A single borítóján is ez a híd látható! Ide jönnek az emberek, ha nyugalmas, csendes halálra vágynek! Ez ugyanis nagyszerű módja a halálnak!".

Újonnan megjelent az album címadó dalának hivatalos, David Thelen által rendezett videója is, ízelítőképpen az előrendeléshez. Íme a premier:

A legutóbbi Disbelief album, a 'The Symbol of Death' - ami a 2010-es 'Heal!' folytatása - elődjeihez képest "sötétebb, de mégis dallamosabb és változatosabb". A 'The Symbol of Death' megjelenése 2017. április 21-én volt esedékes, a Listenable Records jóvoltából. A kiadó közleménye szerint a 'The Symbol of Death' "egy valódi szörnyeteg, melyet a banda alapítója / énekese, Karsten “Jagger” Jäger mélyről jövő hörgése tesz igazán intenzívvé és könyörtelenné; nem is beszélve a vérszomjas, de tűpontos dupla-basszus témákról, és a kolosszális, arcpirító gitár-játékról".

A 'The Symbol of Death' munkálatai kapcsán Jagger annak idején elmondta: "Az új lemezt az esseni Rombado Recordings Stúdióban rögzítettük. Most jártunk itt először ebben a stúdióban, és mostanra kijelenthetjük, hogy rendkívül elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Az új dalokat leginkább a Disbelief brutális, dallamos és apokaliptikus oldalának védjegyei keverednek. Rengeteg zseniális riffre, gyors témára és közép-tempós nótára kell tehát számítanotok. Igazán nagyszerű buli volt felvenni ezt a 12 nyers és agresszív death metal-ópuszt".

Az album alább látható borítóját a neves Elian Kantor (Testament, Kreator, stb.) tervezte.

A tracklista:
01. Full Of Terrors
02. The Unsuspecting One
03. The Symbol Of Death
04. Embrace The Blaze
05. To Defy Control
06. Rest In Peace
07. Evil Ghosts
08. One By One
09. Nothing To Heal
10. The Circle
11. Into Glory Ride
12. Shattered
13. Anthem For The Doom

Alább elérhető az első dal-premier, a 'Full Of Terrors', valamint a címadó dal hivatalos videoklipje.

A depresszió és az ember "lelki küzdelmeinek" témáját boncolgató Disbelief 1990-ben alakult. Számos demó után, első nagylemezüket a Grind Syndicate Media adta ki 1997-ben. Ezt követően, az évek során további nyolc stúdióalbumot rögzítettek. Két lemez között a leghosszabb idő 2010 után telt el: a tagok ekkor egyéb projektjeikkel (Painful, Never Comes Silence, Soul Demise) voltak elfoglalva - Karsten "Jagger" Jäger énekest például bevették a legendás Morgoth-ba.


DISBELIEF - 'The Ground Collapses' címen új dalt és videoklipet mutattak be a német death metalisták
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás