Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Karácsonyi kislemezzel készült a SONATA ARCTICA


2015-12-01

A finn prog-power metal banda 'Christmas Spirits' címen egy különleges karácsonyi kislemezzel jutalmazzák a rajongókat.

"Helló mindenki! A Karácsony már itt van a nyakunkon, ezért úgy döntöttünk, hogy ajándékba adunk nektek egy kedves kis történetet. A 'Christmas Spirits' dal valójában már tíz éve megíródott; de mindeddig nem volt időnk felvenni. A 'Pariah's Child' album rögzítése közben azonban előkaptuk ezt az ünnepi szerzeményt, és őszre el is készültünk vele. A halasztás oka egyébként maga a dalszöveg volt, mivel tudjátok, nem könnyű igazán karácsonyi hangulatba kerülni, amíg nincs valójában Karácsony. Tony [Kakko, énekes] előtt azonban fejet kell hajtanunk, ugyanis ő már októberre megírta a szöveget, annak ellenére, hogy akkor még nem is esett le az első hó. És ahogy kell, stílszerűen: közvetlenül Karácsony előtt megjelenik a 'Christmas Spirits'!" - közölte a Sonata Arctica.

A single december 18-án lát napvilágot, a Nuclear Blast jóvoltából, digitálisan és EP formájában. A 'Christmas Spirits' kizárólag a kiadó honlapjáról rendelhető meg. A borító lentebb látható; a tracklista a következő:

01. Christmas Spirits
02. Christmas Spirits (Radio Edit)
03. Christmas Spirits (nagyzenekari verzió)

Másik hír, hogy a Sonata Arctica 2016 februárjának közepén a Nightwish kíséretében indul észak-amerikai turnéra. Ezen felül, nyolc alkalommal headliner-ként is fellép a banda az USA-ban:

Tony Kakko és bandája 2014 márciusában adta ki aktuális stúdiólemezét, 'Pariah's Child' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk. Később megjelent a klasszikus 'Ecliptica' album 15. évfordulós, újrarögzített változata is.


Karácsonyi kislemezzel készült a SONATA ARCTICA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás