Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Ozzy Osbourne bemutatta Elton John-nal közös, 'Ordinary Man' című számát


2020-01-10

Ozzy Osbourne az Epic Records kiadó jóvoltából jelenteti meg új, 'Ordinary Man' című albumát, 2020 februárjában.

"Ezt az albumot ajándékba kaptam egy magasabb erőtől - ez a bizonyíték arra, hogy sosem szabad feladnom" - mondta Ozzy. "És az is biztos, hogy hosszú ideje ez a legfontosabb album, amit elkészítettem - mondjuk a 'No More Tears' óta... Remek szórakozást nyújtottak számomra az album munkálatai, pedig zeneileg ez eléggé eltérő a többi lemezemtől. Rövid idő alatt vettük fel az új dalokat - ilyen nem fordult elő konkrétan az első Black Sabbath album óta...".

Az 'Ordinary Man' albumot Ozzy egy vérbeli all-star felállással rögzítette egy los angelesi stúdióban: a dalokban Andrew Watt producer gitározik, Duff McKagan (Guns N' Roses) basszusgitározik és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol. Vendégként egy másik GN'R-tag, Slash, valamint Elton John, Post Malone és Tom Morello is feltűnik a lemezen.

"Nagyszerűen összejött minden. Slash közeli barátom, épp úgy, ahogy Elton is. Amikor az album címadó dalát írtam, eszembe jutott egy régi Elton-nóta, és meg is kérdeztem Sharon-t, 'Szerinted énekelne velem együtt ebben a dalban?'... Aztán felkerestük őt, el is vállalta a munkát; így az 'Ordinary Man'-ban ő maga énekel és zongorázik".

Mint most kiderült, az 'Ordinary Man' album február 21-én jelenik meg, az Epic Records jóvoltából, az alább látható borítóval:

Az 'Ordinary Man' első single-dala, az 'Under The Graveyard' november elején jelent meg. Ozzy-nak ez volt az első kiadott dala közel 10 éven belül. A single itt vásárolható meg. Az 'Under The Graveyard' 1. helyen végzett az amerikai Rock Radio Chart toplistán, és mindeddig közel 6 millióan streamelték világszerte.

A dal hivatalos videoklipjét december közepén mutatták be. A félig önéletrajzi ihletésű kisfilmet Los Angelesben forgatták - Ozzy szerepében Jack Kilmer, Sharon Osbourne szerepében pedig Jessica Barden tűnik fel. A hetvenes évek végén játszódó videó Ozzy szólókarrierjének kezdetét mutatja be.

"Az 'Under the Graveyard' dalt Jonas Akerlund rendezővel alakítottuk át egy kisebb filmmé" - meséli Ozzy. "De hogy őszinte legyek, nehezemre esik végignéznem ezt a kisfilmet, mivel életem legsötétebb emlékei jutnak eszembe róla. Hála annak, hoyg Sharon ott volt mellettem, felkarolt és hitt bennem, helyre állt minden. És nem ez volt az egyetlen ilyen alkalom...".

Nemrég megjelent a második nyilvános nóta, a 'Straight To Hell' is, amivel Ozzy "a sötétség szívébe repíti a hallgatókat". Ebben a dalban vendégszerepel a legendás Guns N' Roses gitáros, Slash. A 'Straight To Hell' itt vásárolható meg digitálisan; alább pedig megtekinthető hivatalos videoklipen:

Az Elton John-nal közös 'Ordinary Man' dal itt meghallgatható:

Ozzy 2020-ban folytatja 2018 áprilisában elindított, No More Tours 2 elnevezésű "búcsúturnéját", melynek vendége ezúttal Marilyn Manson és bandája lesz.

Ezt a körutat eredetileg 2019 folyamán bonyolították volna le, de Ozzy az idei év nagy részében leginkább betegeskedett: tüdőgyulladása és különböző, műtétet igénylő sérülései is voltak a Grammy-díjas énekesnek, miután megbotlott és elesett los angelesi otthonában.

A 2020-as, észak-amerikai No More Tours 2 turné május 27-én indul Atlantában, és július 31-én ér véget Las Vegasban. Osbourne és bandája ezután a tengerentúlra utazik, hogy a Judas Priest társaságában lebonyolítson egy brit / európai turnét (JP/50 Heavy Metal Years), melyen az utóbbi banda 50. évfordulóját ünneplik.


Ozzy Osbourne bemutatta Elton John-nal közös, 'Ordinary Man' című számát
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás