Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a második dal Ozzy Osbourne visszatérő, 'Ordinary Man' című albumáról; a Slash-sel közös 'Straight To Hell'!


2019-11-22

Ozzy Osbourne az Epic Records kiadó jóvoltából jelenteti meg új, 'Ordinary Man' című albumát, 2020 folyamán.

"Ezt az albumot ajándékba kaptam egy magasabb erőtől - ez a bizonyíték arra, hogy sosem szabad feladnom" - mondta Ozzy. "És az is biztos, hogy hosszú ideje ez a legfontosabb album, amit elkészítettem - mondjuk a 'No More Tears' óta...".

Az 'Ordinary Man' albumot Ozzy egy vérbeli all-star felállással rögzítette egy los angelesi stúdióban: a dalokban Andrew Watt producer gitározik, Duff McKagan (Guns N' Roses) basszusgitározik és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol. Vendégként egy másik GN'R-tag, Slash is feltűnik a lemezen.

Az 'Ordinary Man' első single-dala, az 'Under The Graveyard' november elején jelent meg. Ozzy-nak ez volt az első kiadott dala közel 10 éven belül. A single itt rendelhető meg.

Újonnan megjelent a második nyilvános nóta, a 'Straight To Hell' is, amivel Ozzy "a sötétség szívébe repíti a hallgatókat". Ebben a dalban vendégszerepel a legendás Guns N' Roses gitáros, Slash. A 'Straight To Hell' itt vásárolható meg digitálisan.

Ozzy 2020-ban folytatja 2018 áprilisában elindított, No More Tours 2 elnevezésű "búcsúturnéját", melynek vendége ezúttal Marilyn Manson és bandája lesz.

Ezt a körutat eredetileg 2019 folyamán bonyolították volna le, de Ozzy az idei év nagy részében leginkább betegeskedett: tüdőgyulladása és különböző, műtétet igénylő sérülései is voltak a Grammy-díjas énekesnek, miután megbotlott és elesett los angelesi otthonában.

A 2020-as, észak-amerikai No More Tours 2 turné május 27-én indul Atlantában, és július 31-én ér véget Las Vegasban. Osbourne és bandája ezután a tengerentúlra utazik, hogy a Judas Priest társaságában lebonyolítson egy brit / európai turnét (JP/50 Heavy Metal Years), melyen az utóbbi banda 50. évfordulóját ünneplik.


Itt a második dal Ozzy Osbourne visszatérő, 'Ordinary Man' című albumáról; a Slash-sel közös 'Straight To Hell'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás