Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Virtuális turnét jelentett be a SAINT ASONIA - itt a 'Blind' című szám szövege videója!


2020-04-28

A Three Days Grace volt frontembere, Adam Gontier; a Staind gitárosa, Mike Mushok; a Staind dobosa, Sal Giancarelli és Cale Gontier (Art Of Dying) basszer; azaz a Saint Asonia új klippel jelentkezett.

A Saint Asonia régóta várt második nagylemeze, a Spinefarm Records jóvoltából jelent meg 2019. október 25-én, 'Flawed Design' címmel.

Ez a Saint Asonia első albuma, amin Adam unokatestvére, Cale Gontier (Art Of Dying) és a Staind dobosa, Sal Giancarelli játszik (korábban a Finger Eleven ex-dobosa, Rich Beddoe és a Stuck Mojo-ból / Stereomud-ból ismert Corey Lowery volt a csapat tagja).

"Új albumunk sok tekintetben hatalmas előrelépés számunkra" - mondta korábban a frontember. "Természetesen ezen a lemezen is vannak olyan elemek, melyek alapvetően is jelen vannak a zenénkben - mint például a kemény riffek és személyes hangvételű dalszövegek -, de emellett sok új tényező is szerepet játszik rajta. Célunk az volt, hogy eggyel magasabbra emeljük a lécet minden albummal, ezért türekszünk arra, hogy emeljük a hangzás, a hangszerelés színvonalát. Részemről ez az eddigi legjobb anyag, amit írtam 2005 óta. De ezt minden bizonnyal nektek kell majd megítélnetek!".

A 'Flawed Design' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Blind
02. Sirens
03. This August Day
04. The Hunted
05. Ghost
06. Beast
07. The Fallen
08. Another Fight
09. Flawed Design
10. Justify
11. Martyrs

Az új album rendelési infói itt találhatók meg.

Az új lemez első nyilvános dala, a 'The Hunted' - amiben a Godsmack frontembere, Sully Erna vendégszerepel - lentebb elérhető szöveges videó és hivatalos videoklip formájában. A single az amerikai rock-rádiókban számos top 10-es helyezést ért el.

"A 'The Hunted' című dal a mindennpos küzdelmekről és az élet céljairól szól" - nyilatkozta Adam Gontier. "Remek reprezentációja ez a szám mindannak, amiről a Saint Asonia a jövőben megismerszik majd. Izgatottan osztjuk meg ezt az új dalt a világgal! És a hab a tortán a Sully a Godsmack-ből, aki ebben a számban vendégszerepel!".

2020 áprilisában, a globális karantén idején a banda bejelentett egy "virtuális turnét", valamint közzétette 'Blind' című száma hivatalos szöveges videóját is. Ennek kapcsán Adam Gontier elmondta: "Számomra és a banda többi tagjának rettentően fontos, hogy megtegyünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy továbbra is kapcsolatban maradjunk a rajongókkal, és azokkal, akik hallgatják a zenénket. Támogatásotok és rajongásotok nélkül nem lehetnénk mi sem itt, ahol most vagyunk. Most egy igazán egyedülálló lehetőség csöppent az ölünkbe: élő, akusztikus rádió- és virtuális koncerteket adhatunk május folyamán USA-szerte, és mi ezt már nagyon izgatottan várjuk. Ezekben a különös és ugyanakkor lehangoló időkben ez a legkevesebb, amit tehetünk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy virtuális turnét bonyolíthatunk le, és végre ismét eljátszhatjuk dalainkat azoknak, akik szeretnek minket!".

"Egyúttal bemutatjuk nektek a 'Blind' dal hivatalos videóját is. Ennek a dalnak az üzenete az, hogy kerül, amibe kerül, végig kell csinálod bármit, amibe belekezdtél. Tulajdonképpen ez egy igencsak erős felfogás, tekintve, min megy keresztül jelenleg a világ...".

A Saint Asonia emellett továbbra is minden pénteken megtartja a #SaintAsoniaHappyHour elnevezésű, "beszélgetős, zenélgetős, közönségtalálkozós" estjét is, amiről bővebb infók a banda honlapján találhatók.

A Saint Asonia májusi virtuális turnéja különféle közösségi média oldalak felületén fog lezajlani. Erről bővebb infók szintén a banda honlapján, valamint a lent látható plakáton olvashatók:


Az alábbi lejátszási listán végighallgatható az 'Flawed Design' című nagylemez:

A Saint Asonia első nagylemeze 2015. július 31-én jelent meg, az RCA Records jóvoltából. Ez az album top 10-es lett Kanadában, valamint 2. helyen végzett az amerikai Billboard Rock Albums chart-on. A debüt-albumon olyan népszerűen rádió-slágerek szerepeltek, mint a 'Better Place', a 'Let Me Live My Life' és a 'Fairy Tale'. A megjelenést követően az all-star csapat nagyszínpadon lépett fel a világhírű Rock on the Range fesztiválon és olyan neves bandákkal turnéztak Amerika-szerte, mint a Breaking Benjamin és a Disturbed. Európában a legendás Mötley Crüe előzenekaraként koncerteztek több alkalommal is.


Virtuális turnét jelentett be a SAINT ASONIA - itt a 'Blind' című szám szövege videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás