Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SKID ROW - Sebastian Bach nem fog visszatérni, de már elindultak a pletykák az új énekes kilétét illetően


2016-01-03

Tony Harnell énekes 2015 utolsó napjaiban jelentette be, hogy nyolc hónap után kilépett a Skid Row-ból

"Sajnálattal kell közölnöm veletek, hogy többé nem vagyok a Skid Row énekese. Köszönöm a rajongóknak a támogatást" - közölte december 29-én Facebook-oldalán Harnell. Néhány órával később hozzátette az énekes: "Nem rúgtak ki a Skid Row-ból, de nem szeretem, ha figyelmen kívül hagynak és tiszteletlenül bánnak velem. Ettől függetlenül jól éreztem magam velük a színpadon, és számtalan nagyszerű dalt előadhattam velük. Semmit sem bántam meg!".

Harnell később az alábbiakat posztolta: "Bocsánatkéréssel tartozom a rajongók és a Skid Row tagjai felé, amiért azt írtam, hogy tiszteletlenül bántak velem. Igazából én magam sem mutattam sok jelét a tiszteletnek; ezért őszintén elnézést kérek. Néha túlságosan is az érzelmeimre bízom önmaga irányítását. Még egyszer köszönöm nektek a szép időt, amit együtt töltöttünk - ünnepeljük inkább ezeket a pilllanatokat".

Az énekes ezután azt is hozzátette, hogy "amint a por leül", kiad egy hivatalos közleményt is.

A Skid Row mindeközben közzétette saját közleményét. Ez így szól: "A hűséges, kitartó Skid Row rajongóknak üzenünk most. Mint azt már mindannyian tudjátok, Tony Harnell tegnap kilépett a bandából. Erre vonatkozó döntését mi is úgy tudtuk meg, ahogyan ti: a közösségi oldalakról. A posztjaiból derült ki, hogy többé nem tagja a bandának; de minket személyesen nem értesített erről.
Tony-val utoljára december 17-én beszéltünk. Ekkor épp kórházban ápolták őt, bronchitis-szel és aztmás megbetegedéssel. Mindannyian nagyon aggódtunk érte, és még fel is ajánlottuk támogatásunkat, segítségünket, annak érdekében, hogy mihamarabb meggyógyuljon. Tony állapota miatt kellett lemondanunk egyébként a december 19.-i, Chicago-i koncertünket is. Ezután már csak az ominózus Facebook-posztból hallottunk felőle...
Lévén ez a helyzet, nekünk is döntenünk kellett: továbbállunk, és a legjobbakat kívánjuk Tony-nak, a jövőbeni törekvései tekintetében. Végül pedig annyit kell még elmondanunk, miután elkezdtek keringeni a pletykák: nincs szó Bach-reunionról, és nem is fogunk fellépni a Guns N' Roses előzenekaraként. Egyelőre ennyi. Ha tudunk újabb infókkal szolgálni, akkor megtesszük. Köszönet nektek a támogatásért és megértésért. Találkozunk 2016-ban!
".

A Skid Row új énekésének kilétét illető pletykák már Újév első napján elkezdtek keringeni a rajongók között. Ezek szerint a banda következő frontembere a dél-afrikai születésű, brit ZP Theart lesz, akit a legtöbben a Dragonforce egykori és a Tank jelenlegi énekeseként ismerhettek meg.

ZP jelenlegi bandája, az I Am I 2013 áprilisában a Skid Row előzenekaraként turnézott Nagy-Britanniában. A teltházas londoni, Islington Academy-beli koncert végén a Skid Row, az I Am I és a harmadik zenekar, a Buffalo Summer egyes tagjai közösen álltak színpadra, és előadták a klasszikus 'Youth Gone Wild' dalt. A performansz - amiről alább látható egy felvétel - hatalmas sikert aratott a rajongók körében; így indultak el a mostani pletykák ZP Skid Row tagságát illetően. Ezt azonban egyelőre senki nem erősítette és nem is cáfolta meg.


SKID ROW - Sebastian Bach nem fog visszatérni, de már elindultak a pletykák az új énekes kilétét illetően
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás