Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Az Amoral énekesével rögzített Loudness-feldolgozást a TORNADO


2016-01-08

A finn / amerikai sleaze thrasherek bemutatták a legendás Loudness zenekar 'Dark Desire' című klasszikusának feldolgozását.

Joey Severance frontember a következőket osztotta meg: "Hölgyeim és uraim! A Tornado büszkén mutatja be nektek a Loudness klasszikus 'Dark Desire' dalának feldolgozását. A dalt legutóbbi albumunk, a 'Black President' rögzítése során vettük fel, de mivel elégedetlen voltam a saját vokál-témáimmal, ezért végül nem tettük fel a lemezre. Zenei tekintetben azonban zseniális munkát végeztek a srácok. Minoru Niihara egy fantasztikus énekes; én a közelébe sem érhetek az ő tehetségének és jó hírnevének (nem is beszélve Akira Takasaki-ról, aki szerintem a valahavolt legjobb gitáros!), ezért nem is akartam elbénázni ezt a feldolgozást. Akkor elkezdtem azon gondolkodni, vajon ki Finnország legjobb énekese... Hát természetesen az Amoral-os Ari Koivunen! Felvettem hát vele a kapcsolatot, azzal az indíttatással, hogy előadjunk egy "duettet" - ő pedig habozás nélkül beleegyezett ebbe! Aztán elutaztam Helsinki-be, ahol ellátogattam az Amoral gitárosának (Ben Varon) saját, Imperial Cassette Recording stúdiójába. Ben elvégezte a produceri munkákat, mi pedig felvettük a vokálokat. (Aki esetleg nem tudná, vagy nem emlékezne rá, Ben játszotta a szólókat a Tornado debütáló, 'Amsterdam, Hellsinki' című albumán).
Reméljük élvezni fogjátok ezt a dalt; legalább annyira, mint mi magunk. Ha esetleg valamelyik rádió érdekelt lenne ennek bemutatásában, az keressen meg közvetlenül minket, és elküldjük a .WAV fájt! A Tornado nevében is: élvezzétek az őrületet!".

A veterán japán Loudness eredetileg 1986-ban rögzítette és adta ki a 'Dark Desire' dalt, a klasszikus 'Lightning Strikes' albumon.

A Tornado 2015 elején kötött lemezszerződést a Wormholedeath kiadóval. Új nagylemezük, a 'Black President' július 28-án jelent meg világszerte. Minderről itt számoltunk be.

Az új szerződés és a lemez megjelenése apropójából, a Tornado korábban bemutatta legújabb, 'David And Goliath' című videoklipjét. A kisfilmet Sakari Partanen rendezte:

Friss hír, hogy a Tornado decemberben célba vette a stúdiót, hogy "egy neves vendég közreműködésében valami igazán faszát alkosson". Bővebb infók az új lemez munkálatairól, hamarosan...


Az Amoral énekesével rögzített Loudness-feldolgozást a TORNADO
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás