Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Első alkalommal látogat Kínába az IRON MAIDEN


2016-01-12

A legendás brit metalbanda áprilisban, a 'The Book Of Souls' világkörüli lemezbemutató turnéja keretében, története során először ad koncertet Kínában.

A Maiden április 24-én a pekingi Beijing LeSports Központban, két nappal később pedig a shanghai Mercedes-Benz Arénában lép fel. A koncertekre jegyeket január 19.-től lehet váltani.

A 'The Book Of Souls' világkörüli lemezbemutató turnéja februárban indul. A 'The Books Of Souls World Tour 2016' első három, USA-beli koncertjét követően, az Ed Force One Közép-Amerikába; először Mexikóba, majd El Salvadorba (korábban még itt sem koncertezett a Maiden), utána pedig Costa Ricába repül. A banda magángépe ezután Latin-Amerika felé veszi az irányt (argentin, chilei és brazil koncertek is tervben vannak), majd március végén - tíz buli erejéig - ismét visszatér az Államokba, áprilisban pedig Kanadába is ellátogat.

Április végén Japánban fog turnézni a zenekar, de később (szintén első alkalommal) Kínát is célba veszik. A Maiden ezt követően, május elején Új-Zélandon, majd Ausztráliában ad koncerteket.

Május utolsó napjaiban a Dél-Afrikai Köztársaság Maiden-rajongói örülhetnek (Dickinson-nal most először látogat ide a csapat), de ezután - több mint három hónapon keresztül Európa nagyvárosait és nyári fesztiváljait járja az Ed Force One (ennek állomása lesz a Volt Fesztivál is).

Az eddig bejelentett turné-dátumok és -állomások, plusz a jegyinfók, itt olvashatók. A lista folyamatosan frissül!

A lent látható plakátról egyébként az is kiderül, hogy a Maiden világkörüli turnéjának nagy részén az a The Raven Age lesz az előzenekar, aminek egyik gitárosa Steve Harris fia, George (a nyári fesztiválokon ők nem lépnek fel).


Első alkalommal látogat Kínába az IRON MAIDEN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás