Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megvált gitárosától a THE BLACK DAHLIA MURDER - áprilisban indul az újabb turné


2016-02-09

Új albuma, az 'Abysmal' kiadása, és az IndieMerch turné két felvonásának lebonyolítása után, a T.B.D.M. bejelentett egy újabb kötutat, melynek során a teljes 'Unhallowed' albumot előadják.

A Fallujah és a Disentomb társaságában április 8-án indul nagyszabású USA-turnéra a The Black Dahlia Murder. A körút során a banda minden állomáson egészében előadja 2003-as debütáló, 'Unhallowed' című albumát.

Trevor Strnad énekes: "Izgatottan szabadítjuk rátok új felállásunkat; méghozzá sokat emlegetett 'Unhallowed' albumunk teljes egészének performanszával! Ezek a dalok most még faszábbul szólnak, mint valaha - most végre olyan módon adhatjuk elő debütáló anyagunkat, ahogyan az a legdurvábban üt. Emellett persze előadunk majd egy pár pusztító klasszikust új, 'Abysmal' című albumunkról, és a korábbi anyagokról is. Gyertek el, és hozzátok magatokkal a haverokat is!".

A turnén egy session-gitáros, Brandon Ellis lép fe a T.B.D.M. színeiben (korábban már többször is kisegítette a bandát). Brandon Ryan Knight helyére érkezett, mivel ő a napokban jelentette be kiválását a csapatból: "Közel 7 év tagság után úgy érzem, eljött számomra az idő, hogy elkezdjek életem más, különféle aspektusaira koncentrálni. Ez egy nagyon nehéz, de ugyanakkor szükségszerű döntés volt, mert ezáltal könnyebben tudok haladnia a dolgaimmal. Szerencsésnek érzem magam, hogy nekem voltak a legjobb bandtársaim a világon... köszönöm srácok!".

A The Black Dahlia Murder új lemeze, az 'Abysmal' 2015. szeptember 18-án jelent meg, a Metal Blade Records jóvoltából.

A banda 2014. május 27-én adta ki karrierjének második DVD-lemezét. A 'Fool 'Em All' a méltán népszerű 'Majesty' folytatása.


Megvált gitárosától a THE BLACK DAHLIA MURDER - áprilisban indul az újabb turné
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás