Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Októberben adja ki új, 'One Man Gang' című szólóalbumát az egykori HANOI ROCKS énekes Michael Monroe


2019-05-08

Az egykori Hanoi Rocks énekes / multi-instrumentalista, "über-energetikus frontember és rock 'n' roll-legenda" Michael Monroe négy év után tér vissza új albummal.

Mint kiderült, Monroe új szólóalbuma 'One Man Gang' címmel lát napvilágot 2019 októberében, mint a 2015-ös 'Blackout States' folytatása.

Monroe egy friss interjúban elárulta, miért kapta az új lemez a 'One Man Gang' címet: "Ez az első dal az albumon, és mivel ezt a bandát Michael Monroe-nak hívják - vagyis egy emberről; konkrétan jómagamról neveztük el —, így az "egyszemélyes brigád" szerintem igazán találó elnevezés erre a projektre".

Hamarosan közzéteszik az új album további részleteit...

Monroe és zenekara 2019. október 22-én indítja útjára az európai One Man Gang turnét, a norvégiai Oslo-ban. A körút november 9-én ér véget, a brit Hard Rock Hell fesztiválon. A teljes beosztás az alább látható plakáton olvasható:

Monroe legutóbbi szólóalbuma 'Blackout States' címmel jelent meg 2015. október 9-én. A 'Blackout States' lemezen - amiről bővebben itt írtunk - a Monroe-banda jelenlegi turné-felállása zenél. A csapatot a következő zenészek alkotják: Sami Yaffa basszusgitáros (Hanoi Rocks, New York Dolls), Steve Conte gitáros (ex-New York Dolls / Company of Wolves), Rich Jones gitáros (ex-Black Halos / Amen) és Karl Rockfist dobos (Chelsea Smiles, Danzig).

"Ezen a lemezen minden rajta van, ami a tökéletes rock 'n' roll-feelinghez szükséges: erős, dallamos nóták; mély tartalommal teli, klisé-mentes dalszövegek; és tökös, punkos hozzáállás. Elsősorban azoknak ajánlom ezt az albumot, akiket akár csak egy kicsit is izgat a valódi, autentikus, energetikus rock 'n' roll zene" - nyilatkozta korábban a 'Blackout States' kapcsán Monroe.


Októberben adja ki új, 'One Man Gang' című szólóalbumát az egykori HANOI ROCKS énekes Michael Monroe
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás