Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VEGA - itt a 'Who We Are' album első videoklipje, a 'White Flag'!


2016-05-03

A brit dallamos rockbanda felvette 2014-es 'Stereo Messiah' albumának folytatását. A 'Who We Are' május 13-án jelenik meg, a Frontiers jóvoltából.

A Vega azon kevés bandák egyike, ami sikeresen ötvözi zenéjében a '80-as / '90-es évek melodic rock stílusát, egy remekül bevált korabeli dalszerzői és hangzásbeli feelinggel. Negyedik stúdióalbumuk, a 'Who We Are' ezúttal is ezt a mágikus formulát alkalmazza; méghozzá 11 lendületes, felejthetetlen dal révén.

"Minden egyes lemezünkkel igyekszünk előrébb tolni a szekeret, és ez alól ez az új album sem kivétel. Az összes dalból kiérezhető karrierünk mindenféle zenei hatása és beütése, de a végeredmény tagadhatatlanul "Vegás" lett!" - mondta Nick Workman énekes.

A Vega dalszerző testvérpárja, Tom (gitáros) és James Martin (billentyűs) a következő közleményt adta: "Totálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Igazán szerencsések vagyunk, hogy sikerült Kanadából iderepítenünk a Harem Scarm frontemberét, Harry Hess-t, hogy elvégezze a lemez produceri munkáit. Harry-vel nagyjából 3 hetet töltöttünk a walesi Monnow Valley Stúdióban. Rengteget röhögtünk, de ugyanakkor véreztünk, verejtékeztünk és izzadtunk is (sőt, egy sérülés miatt még a kórházat is megjártuk), de micsoda zseniális anyagot tettünk le az asztalra! Ehhez talán nagyban hozzájárult az a tény is, hogy abban a stúdióban dolgoztunk, ahol annak idején megfordult a Queen, a Led Zeppelin, az Oasis és a Black Sabbath is”.

Tom hozzátette: "Valószínűleg ez az eddigi legváltozatosabb lemezünk, de eleve erre törekedtünk, amikor kiválaszottuk azokat a dalokat, amik felkerültek a végleges anyagra. Minden nótának önálló egyénisége van; itt megtaláljátok eddigi legkeményebb és leglassabb dalainkat egyaránt - és persze mindent, ami a kettő közt elképzelhető".

Íme a 'Who We Are' tracklistája:

01. Explode
02. We Got It All
03. Every Little Monster
04. Nothing Is Forever
05. White Flag
06. For Our Sins
07. Generation Now
08. Ignite
09. Savin' Grace
10. If Not You
11. Hurts So Bad

Az album első hivatalos videoklipje május 3-án jelent meg. Íme a 'White Flag' premierje:

Íme az első három dal-premier, az 'Every Little Monster' hivatalos szöveges videója, valamint a 'We Got It All' és az 'Explode' audiója:

A Vega az új lemez promóciójával Nagy-Britanniában indul turnéra; méghozzá a legendás Magnum együttes kísértében. A körút összes állomásának listája elérhető itt.

A Vega előző nagylemeze, a 'Stereo Messiah' 2014 otkóberében jelent meg, a Frontiers jóvoltából. Az albumot - amiről bővebben itt írtunk - a readingi Outhouse Stúdióban rögzítették, az It Bites frontembere, John Mitchell producelésében.


VEGA - itt a 'Who We Are' album első videoklipje, a 'White Flag'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás