Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Fotók: Új albumon dolgozik az IN FLAMES


2016-03-22

A svéd metalisták nekiláttak a 2014-es 'Siren Charms' album folytatásának megírásának, felvételének. Az új lemez várhatóan még ebben az évben megjelenik.

Fotók az aktuális munkálatokról, lentebb láthatók.

Az In Flames új albumán egy új felállás fog bemutatkozni; lévén Daniel Svensson dobos tavaly novemberben, 17 év után kilépett a bandából. Egyelőre nem tudni, ki fog dobolni az új lemezen.

 

 

#goodtimes #if2016 #ibanez #ibanezguitars #ebs

Peter Iwers (@peteriwers) által közzétett fénykép,

Az In Flames legutóbbi, 11. stúdióalbuma 2014. szeptember 9-én került kiadásra, az Epic kiadó jóvoltából. A legendás Hansa Tonstudios (Depeche Mode, U2) falai között rögzített lemez - melyről bővebben itt írtunk - a 'Siren Charms' címet kapta; az első heti eladási mutatók alapján, az észak-amerikai toplista (Billboard) 26. helyén debütált, lévén több mint 9,000 példányban kelt el.

Frissebb hír, hogy az In Flames egy korábbi, stockholmi Hovet-ban (2014. november 6.) és göteborgi Scandinavium-ban (november 7.) megrendezett koncertjét professzionális kamerák rögzítették. Ezek felvételei várhatóan szintén 2016 második felében jelennek meg, hivatalos DVD / Blu-ray kiadvány formájában.

Bővebb infók az új kiadványokról, hamarosan...


Fotók: Új albumon dolgozik az IN FLAMES
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás