Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FRAGILE MORTALS - október 13-án adja ki első albumát az ex-Exodus énekes és a hip-hop ikon, DMC közös bandája


2017-10-03

A legendás hip-hop pionír, a Run-D.M.C. egyik alapítója, Darryl "DMC" McDaniels az Exodus egykori énekesével, Rob Dukes-szal állt össze.

A kollaboráció tulajdonképpen Dukes eredeti bandája, a Generation Kill továbbfejlesztett változata. Eredetileg csak néhány közös dal erejéig működött közre Dukes és DMC, de az ex-Exodus énekes zenekara és a veterán hip-hop ikon mostantól a jövőben is együtt dolgozik; méghozzá Fragile Mortals néven. A bandát Rob Moschetti (M.O.D., ex-Pro Pain) basszer egészíti ki.

A Fragile Mortals immár fel is vette első nagylemezét: ez 2017. október 13-án jelenik meg, 'The Dark Project' címmel; nem sokkal azután, hogy DMC kiadja új szólóalbumát (amin vendégként nem más, mint a Generation Kill zenél).

Dukes, aki 2014 júniusában távozott az Exodus-ból, a Generation Kill legutóbbi turnéján találkozott DMC-vel, akit rögtön meg is ajándékozott csapatának aktuális, 'We're All Gonna Die' című lemezének egy példányával. Darryl - miután meghallgatta az albumot, - azonnal felkereste Dukes-ot; mondván, ő maga is szeretne közreműködni az új Generation Kill lemezen... ami végül a Fragile Mortals formáció első albuma, a 'The Dark Project' lett.

A tracklista:
01. Whispers Of Death
02. The Big Lie
03. Bitch
04. Underneath The Skin
05. Lot Lizard
06. Suicide
07. Fired Up!
08. Bad Man
09. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

A Generation Kill mellesleg szintén új dalokat és új nagylemezt rögzít, aminek produceri munkáit - hasonlóan a Fragile Mortals albumához - nem más vállalta el, mint a Guns N' Roses ex-gitárosa, Ron "Bumblefoot" Thal. Ez az album várhatóan 2018 elején lát napvilágot, a gitáros saját kiadója, a Bumblefoot Music jóvoltából.


FRAGILE MORTALS - október 13-án adja ki első albumát az ex-Exodus énekes és a hip-hop ikon, DMC közös bandája
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás