Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Először lépett színpadra új énekesnőjével a LEAVES' EYES


2016-04-16

Az ex-Theatre Of Tragedy énekesnő Liv Kristine Espenaes Krull kiválását az elmúlt hétvégén jelentette be a Leaves' Eyes. Másnap már színpadra is lépett a banda új felállása.

Kristine-t - aki 2003-ban, férjével (Alexander Krull) közösen alapította a Leaves' Eyes együttest - egy finn énekesnő, Elina Siirala váltotta. A zenekar ekapcsán a következő közleményt adta: "Liv volt a zenekarunk női hangja a 2003-as indulástól kezdve. 50 országban turnéztunk együtt, 5 kontinensen, és a kiváló énekesnővel hat lemezt is készítettünk. Igazán büszkék vagyunk arra, amit közösen elértünk! A szívünk mélyéből szeretnénk köszönetet mondani Livnek, hogy 13 csodálatos éven át volt a frontlányunk, de a közös munkáért és a zene iránt érzett közös szenvedélyért is köszönetet mondunk. A legjobbakat kívánjuk Livnek a jövőre nézve, a szólópályáját és más projekteket is illetően. Liv mindig is fontos részét fogja képezni a Leaves' Eyes történelmének, most azonban az új fejezetre összpontosítunk, a Leaves' Eyes új zenés kalandjaira!".

Liv Kristine közleménye: "Hihetetlenül büszke vagyok, hogy a Leaves' Eyes alapítótagja és frontlánya voltam, ez a csapat meghatározó szerepet játszott az életemben 2003 óta. Sok szerencsét a srácoknak, és köszönöm a csodás zenét, a kiemelkedő pillanatokat a közönségünkkel, mi több, a szenvedélyt, amin osztoztunk. Szeretettel, Liv".

Elina Siirala, az új énekesnő: "Nem is tudom igazán kifejezni, hogy milyen hálás vagyok, mekkora megtiszteltetés számomra, hogy felkérést kaptam a Leaves' Eyes zenekartól, a szimfonikus metal egyik ikonikus csapatától! A legnagyobb tiszteletet érzem Liv és a zenekar iránt, valamint az évek során elért eredményeik iránt! Nagy-nagy izgalommal fogadom el ezt a kihívást, és alig várom a pályafutásom új fejezetét! Hihetetlenül izgalmas, hogy ilyen tehetséges zenészekkel dolgozhatok, akiknél kedvesebb emberekkel még nem nagyon találhoztam. Legnagyobb szenvedélyem a zeneírás és a koncertezés, szóval most nagyon várom, hogy mit hoz számomra a jövő!".

A zenekar új felállása Indonézia fővárosában, Jakartában mutatkozott be, április 17-én, vasárnap. Íme a Hammersonic fesztiválos koncert rajongói felvétele:

A Leaves' Eyes utolsó Kristine-nel közös albuma, a 'King Of Kings' 2015. szeptember 18-án jelent meg, az AFM Records jóvoltából. A banda hamarosan speciális, earbook változatban is kiadja az albumot.


Először lépett színpadra új énekesnőjével a LEAVES' EYES
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás