Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NIGHTMARE - új énekesnőt mutatott be és 'Aeternam' címmel új albumot jelentett be a veterán francia metalbanda; itt az új videoklip!


2020-09-18

A legendás francia heavy-power banda Madie személyében találta meg új front-asszonyát.

A 2019-es év egy szimbolikus esztendő volt a Nightmare zenekar számára... 1979-2019. Tavaly szállt ki a csapatból Maggy Luyten énekesnő, aminek következményeképpen sokan azt hitték, 40 év után itt a banda vége.

Viszont 2020 tavaszán váratlanul örömhírek érkeztek a legendás banda háza tájáról: bejelentették, hogy megújult erővel, minden elvárást felülmúlva térnek idén vissza; méghozzá egy új front-asszonnyal, Madie-vel (Faith In Agony) az élen.

Ami pedig még örvedetesebb, az az, hogy a Nightmare egyúttal elkészült új nagylemezével is, ami a 2016-os 'Dead Sun' folytatása lesz. Az új Nightmare album 2020. október 2-án jelenik meg, 'Aeternam' címmel, az AFM Records jóvoltából.

"Ezúttal Simone Mularoni hangmérnökkel dolgoztunk az olasz Domination Stúdióban... 11. nagylemezünk egy új érát fémjelez a Nightmare zenei történelmében. Vagyis annyi biztos, hogy olyan magaslatokba emelkedük, ahol még sosem jártunk!" - közölte a banda.

A tracklista:
01. Temple Of Acheron
02. Divine Nemesis
03. The Passenger
04. Downfall Of A Tyrant
05. Crystal Lake
06. Lights On
07. Aeternam
08. Under The Ice
09. Black September
10. Anneliese

Az első album-ízelítő, a címadó dal hivatalos videoklipje alább tekinthető meg:

Újonnan megjelent a 'Lights On' dal szöveges videója is:

Itt pedig megnézhető a 'Divine Nemesis' dal kisfilmje:

Lentebb pedig megismerkedhetünk az új énekesnővel:


NIGHTMARE - új énekesnőt mutatott be és 'Aeternam' címmel új albumot jelentett be a veterán francia metalbanda; itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás