Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Born to Thrash' - itt a DESTRUCTION új koncertlemezének friss ízelítője, a 'Born To Perish' hivatalos felvétele!


2020-07-03

A veterán német thrasherek hamarosan kiadják új koncertlemezüket, ami a 'Born to Thrash - Live in Germany' címet viseli.

A Destruction a tavalyi évben bombasztikus bulit adott a német Party.San fesztiválon, ahol professzionális hangrögzítők is forogtak, így a jövőben azok is átélhetik ezt a fantasztikus élményt, akik nem lehettek jelen a nagyszabású koncerten. Most, hogy lesújtott a világra a COVID-19 járvány, megváltoztatván ezzel a teljes koncert-ipart, eljött az idő, hogy a legendás német thrasherek megosszák a világgal ezt a felvételt!

A Destruction új, digitális koncertalbuma, a 'Born to Thrash - Live in Germany' május 8-án jelent meg.

Az énekes-basszusgitáros Schmier elmondta: "Ezt a különleges koncertet a tavalyi évben vettük fel a fantasztikus Party.San fesztiválon, éppen azon a hétvégén, amikor legutóbbi albumunk, a 'Born to Perish' megjelent. Egyszerűen csak jött egy spontán ötlet, hogy rögzítsünk egy live-albumot, és most, ezekben a nehéz időkben jól jön minden koncertre éhes rajongónak ez a felvétel! Ezáltal életben tudjuk tartani a zene lelkét, és visszahozhatunk némi örömöt és egy kis szép emléket. Egyben ez az első Destruction-koncertlemez, amit négytagúként rögzítettünk, a legendás 'Live Without Sense' album óta. A jelenlegi felállás bandánk legerősebb formációja, és természetesen ez a koncert a legjobb formánkban ért bennünket! Nyers és autentikus bandánk hangzása, és remélhetőleg a rajongók is élvezik majd legutóbbi koncertsorozatunk ezen hangulatos fénypontját!".

A tracklista:
01. Curse The Gods
02. Nailed To The Cross
03. Born To Perish
04. Mad Butcher
05. Life Without Sense
06. Betrayal
07. Total Desaster
08. The Butcher Strikes Back
09. Thrash Till Death
10. Bestial Invasion

Lentebb elérhető a kiadvány első három előzetese, valamint a 'Curse The Gods', a 'Nailed To The Cross' és a 'Born To Perish' hivatalos koncert-klipje.

És ez még nem minden: a Destruction nemrég elkészített egy interaktív térképet a hűséges rajongók számára. Ezen a térképen - ami itt érhető el - a fanok (április 24.-ig) bejelölhették valahavolt legelső Destruction-koncertjük helyszínét.

Ez az egyedülálló világtérkép nem mellesleg belekerül az új koncertalbum CD / LP változatának mellékletébe; vagyis minden résztvevő nevét megemlítik egy különleges poszteren, ami a lemez fizikális verzióihoz jár. A 'Born to Thrash - Live in Germany' CD / bakelit-változata július 17-én jelenik meg, limitált példányszámban.

A Destruction július 3-án és 4-én exkluzív koncerteket adott a svájci Pratteln-ban, a Poltergeist és a Comaniac zenekarok társaságában. A helyi kormány szabályozásainak megfelelően korlátozott számú jegyeket lehetett megvásárni a rendezvényekre, amit egyébként élőben közvetítettek a Facebookon is.

A Destruction aktuális stúdióalbuma, a 'Born to Perish' 2019. augusztus 9-én jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


'Born to Thrash' - itt a DESTRUCTION új koncertlemezének friss ízelítője, a 'Born To Perish' hivatalos felvétele!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás