Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Nashville-ben lépett fel a Motörhead dobosával kiegészült SCORPIONS (videó)


2016-05-11

A Motörhead-ből ismert Mikkey Dee a Scorpions eredeti ütőse, James Kottak helyére érkezett átmenetileg, míg az utóbbi orvosi kezelés alatt áll.

A Scorpions énekese, Klaus Meine nemrég elmondta: "Szeretnénk James társaságában folytatni a 'Return To Forever' album turnéját, de rá kellett jönnünk, hogy ennél fontosabb az ő egészsége. Ezért gyors felépülést kívánunk neki! Remélhetőleg ősszel már újra vele léphetünk színpadra".

Kottak-ot az észak-amerikai turné erejéig a Motörhead-hez 1992-ben csatlakozott, svéd származású dobos, Mikkey Dee helyettesíti. A 12 állomásos körút május 6-án vette kezdetét, a Carolina Rebellion fesztiválon; május 10-én, kedden pedig a Nashville-beli Grand Ole Opry-ba ért - ez utóbbi koncertről itt látható néhány rajongói felvétel:

[Az alábbi kép jobb szélén látható] James Kottak 2014 novemberében csatlakozott újra a Scorpions felállásához, miután egy hónapot börtönben ült Dubaiban, az iszlám vallás sérgetéséért. A dobos nem mellesleg évek óta komoly alkohol-problémákkal küzd - jelenleg is ennek okán marad távol a színpadtól.

A Scorpions február 17-én indította idei világkörüli turnéját, amit fennállásuk 50. évfordulója alkalmából rendeznek meg (a körút európai felvonása keretében, február 29-én Budapestre is ellátogatott a legendás banda).

Május elején tehát Észak-Amerika felé veszi az irányt a zenekar. A tervek szerint június elején fellépnek Mexikóban is; utána pedig visszatérnek Európába, egy nagyszabású nyári fesztivál-turnéra. A soron következő koncertekről itt lehet informálódni.


Nashville-ben lépett fel a Motörhead dobosával kiegészült SCORPIONS (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás