Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NONPOINT - itt az új dal: 'Divided... Conquer Them'!


2016-06-23

Az idén 18 éves floridai Nonpoint zenekar a Spinefarm Records szponzorálásában vonult év elején stúdióba, kilencedik, 2016 júliusában megjelenő nagylemeze rögzítése végett.

A 2000-es debütáló albumtól kezdve, egészen a 2014-ben megjelent 'The Return' albumig, a Nonpoint számtalan rock-himnuszt letett az asztalra. Összes single-daluk felkerült a nagy presztízzsel bíró top 20-es 'Active Rock' listára; legutóbbi slágerük, a 'Breaking Point' pedig továbbra is a SiriusXM rádió legtöbbször játszott dalának számít. A banda örökös fellépője az USA leghíresebb fesztiváljainak; ilyen például a Rock On The Range, a Carolina Rebellion és a Rocklahoma.
 
A Spinefarm kiadó friss szerződésével egy újabb fejezet veszi kezdetét a Nonpoint karrierjében. Elias Soriano frontember így kommentálta az eseményeket: "Minekután 18 éve részesei vagyunk ennek a hatalmas gépezetnek, rendszeresen játszanak minket a rádiók, és a kiadók is - mondhatni - kapkodnak utánunk, jó érzés végre leülni valakikkel, és megbeszélni a csapat jövőjét. Márpedig bandánk egy olyan közösség, ahol mindenki ugyanolyan szenvedéllyel és izgalommal áll színpadra, vagy vonul stúdióba... Egyszóval tehát nagy öröm számunkra, hogy a Spinefarm-nál új otthonra leltünk. Hallelujah".
 
A Spinefarm elnöke, Jonas Nachsin elmondta: "Kiadónk hatásköre egyre szélesebbé válik; így mindig nagyon örülünk, amikor egy ilyen óriási kvalitású zenekar igazol le hozzánk, mint például a Nonpoint. A banda új zenéje eddig csodásan szól - szörnyen izgulunk már a közös jövő sikeres beteljesedéséért".
 
A Nonpoint január elején vonult be a Chicago-i Uptown Recording Stúdióba (
Rob Ruccia producerrel).

"Ezek az új nóták egytől egyig valódi szörnyetegek; így nem volt könnyű kiválasztani közülük azokat, amelyek végül felkerültek a lemezre... Néhány barátunk - köztük Brian Virtue és David Draiman kiváló tanácsokkal és inspirációval látott el minket - ez pedig azt jelenti, hogy már a dalszerzésnek is úgy vágtunk neki, mint annak idején, a szép időkben; amikor még nem volt holnap. És akkor azt még nem is említettem meg, hogy új gitárosunk, BC érkezése szintén hatalmas erővel látott el bennünket. Konkrétan olyan érzés, mintha
Eddie Van Halen törvénytelen gyermeke zenélne a jobbomon...
" - nyilatkozta az énekes.

A csapat március-április folyamán lebonyolított egy nagyszabású amerikai turnét a Disturbed kíséretében. A körút legtöbb koncertjére már januárban elkelt az összes jegy.

A turné végeztével a banda bejelentette új nagylemezét: a 'The Poison Red' július 8-án jelenik meg, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Generation Idiot
02. Foaming At The Mouth
03. Bottled Up Killer Bees
04. Rabbit Hole
05. Chasing White Rabbits
06. Standing In The Flesh
07. Divided… Conquer Them
08. Radio Chorus
09. Spanish Radio Hour
10. El Diablo
11. No Running Allowed
12. Promises
13. Be Enough
14. My Last Dying Breath

Az első single-dal, a 'Generation Idiot' (ami "az internet-kultúra szülte digitális zombikról" szól) május végén látott napvilágot, hivatalos dalszöveges videoklip formájában. Júniusban megjelent a szám promóciós videoklipje is. Íme a premierek:

Később napvilágot látott az 'El Diablo' című szám lyric-videója és a 'Divided... Conquer Them' audiója is:

A banda legutóbbi albuma 2014. szeptember 29-én jelent meg, Észak-Amerikában a Razor & Tie (30-án), a világ más tájain pedig a Metal Blade jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


NONPOINT - itt az új dal: 'Divided... Conquer Them'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás