Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AMARANTHE - tt az első klip a 'Maximalism' albumról: 'That Song'!


2016-10-02

A svéd pop-metal banda nemrég stúdióba vonult, 2014-es, 'Massive Addictive' című albuma folytatásának rögzítése végett. Az új nagylemez októberben jelenik meg, a Spinefarm jóvoltából.

"Mint azt bizonyára sokan tudjátok, Jakob Herrman producerrel bevonultunk a göteborgi Top Floor Stúdióba, hogy felvegyük negyedik nagylemezünk" - közölte néhány hete Olof Mörck gitáros. "Rendkívül izgalmas érzés visszatérni a kreatív zónába, miután két éven keresztül átutaztuk a világot, a 'Massive Addictive' promóciójával. Innentől kezdve egy hónapot fogunk tölteni a dobok-, a basszus- és a gitáros felvételeivel; aztán átugrunk Jacob Hansen dániai stúdiójába, hogy rögzítsük a vokálokat és elvégezzük a keverést. Egyébként nagyon izgatottak vagyunk az új album miatt, mivel ez lesz az eddigi legváltozatosabb Amaranthe lemez! Természetesen védjegyünkként ismert modern metal zenei hangzásunk most is érezhető lesz, de a muzikális műfajok tekintetében ezúttal roppant széles skálán utazunk: az aréna-rocktól kezdve, a popzenén át, a táncolható szuper-slágerekig mindent megtalálhattok majd az új albumon".

Mint kiderült, az Amaranthe új albuma október 21-én fog megjelenni; mégpedig 'Maximalism' címmel, a Spinefarm Records jóvoltából. A "12 hiper-modern, metal-himnuszt" tartalmazó album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Maximize
02. Boomerang
03. That Song
04. 21
05. On The Rocks
06. Limitless
07. Fury
08. Faster
09. Break Down And Cry
10. Supersonic
11. Fireball
12. Endlessly

A 'That Song' című szám hivatalos videoklipje a lenti lejátszón megtekinthető. A dal - amit a Spotify-on is meg lehet vásárolni digitális formátumban - kapcsán Olof Mörck gitáros elmondta: "Eljött az idő, hogy bemutassuk a 'That Song'-ot a világnak, ami által egy új oldalát is megismerhetitek az Amaranthe-nak. Ebben a dalban a himnusz-szerű aréna-riffek vegyülnek ellenállhatatlanul ritmusos vibrálással. Koncepció tekintetében azokról a küzdelmekről és szenvedésekről van szó, amikkel az álmaid elérése érdekében járandó úton szembenézel. A 'That Song' testesíti meg életed azon fordulópontját, amikor megtalálod a helyes irányt. Szóval dobbantsatok a lábatokkal, és csapjátok össze a kezeiteket - itt a 'That Song'!".

A banda október 25-én európai promóciós turnéra indul, melynek keretében a budapesti Barba Negrába is ellátogatnak! (Bővebb infók lentebb...)

Az Amaranthe egy évvel ezelőtt, 2015. október 30-án (kizárólag digitális formában) kiadott egy B-oldalas dalokkal teli albumot, ami a 'Breaking Point - B-Sides 2011-2015' címet viseli - erről bővebben itt írtunk.

A csapat nemrég a Butcher Babies társaságában turnézott az Államokban. A körút alapját a 'Massive Addictive' című lemez adta. A zenekar harmadik nagylemeze 2014. október 21-én jelent meg, a Spinefarm Records gondozásában. Bővebben az albumról itt írtunk.

A banda június végén Japánba látogatott, ahol a legendás Helloween előzenekaraként adtak koncerteket. Az Amaranthe hátralevő nyári európai fesztivál-beosztását itt lehet böngészni. Frissen bejelentették a közelgő nagylemez bemutató-turnéját, melyen a Sonic Syndicate és a Smash Into Pieces lesz az előzenekar. Az alábbi plakátról kiderül, hogy november 15-én Budapestre is elér a körút! Hamarosan jönnek a részletek az új album és a turné kapcsán...


AMARANTHE - tt az első klip a 'Maximalism' albumról: 'That Song'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás