Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Tony Martin énekel Magnus Rosén új szólóalbumán


2020-02-08

Az 1997 és 2007 között a HammerFall basszusgitárosaként híressé vált Magnus Rosén - aki jelenleg a Shadowside felállását erősíti - jelenleg is új szólólemezén dolgozik.

A többek közt a Planet Alliance-ben, az X-World/5-ban, a Revolution Rennaissance-ban, valamint Tony Martin (ex-Black Sabbath) Jorn Lande szólóbandájában is megfordult Rosén következő önálló albuma a Magnus Rosén Band név alatt fog megjelenni.

Mint most kiderült, a 2016-os 'The World Changes' című szólóalbum folytatása 2020 második felében jelenik meg. Az új lemezen a Brazíliában élő basszusgitáros bandáját Fabio Buitvidas dobos és Raphael Mattos gitáros alkotja. Mellettük két legenda, az egykori Black Sabbath énekes Tony Martin, valamintt az egykori Firewind énekes Chitral Somapala szerepel a lemezen; továbbá az ABBA régi session-gitárosa, Janne Schaffer is vendégként tűnik fel egyes dalokban.

Hamarosan jönnek a további friss hírek...

Rosén legutóbbi, többnyire instrumentális, 'The World Changes' című albumán vendégként szintén szerepelt Tony Martin (ex-Black Sabbath); továbbá Rosén egykori HammerFall-beli bandatársa, Anders Johansson dobos (aki 2015 októberében, 15 év után lépett ki a bandából); valamint olyan népszerű előadók egyes zenészei, mint Diana Ross, az ABBA, a Black, Yngwie Malmsteen és az X-World/5 (név szerint: George Keczán, Johan Stengård, Carolina Sandgren és Jens Ericson). A "szofisztikált és expresszionista" lemezt elsősorban a virtuozitás jellemzi; hangulatát tekintve pedig az "észak melankólia és az ambient-metal" határozza meg. Az album két dalát a neves producer / gitáros, Andy La Rocque (King Diamond) írta; a producer pedig Fredrik Nordström (Arch Enemy, Evergrey, Hammerfall) volt.

Az albumot több európai koncerten is bemutatta a gitáros: fellépett többek közt Veresegyházon is (egy éven belül másodjára).

Rosén emellett nemrég vált hivatalos taggá a brazil heavy metalista Shadowside zenekarban. Mint arról beszámoltunk, a basszusgitáros aktívan részt vesz banda új lemezének dalszerzésében.


Tony Martin énekel Magnus Rosén új szólóalbumán
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás