Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

METAL CHURCH - itt a klasszikus 'Conductor' dal újragondolt változata!


2020-04-01

Április 10-én lát napvilágot a Metal Chruch korábban ki nem adott, exkluzív, B-oldalas dalait tömörítő 'From the Vault' kiadvány.

A 'From the Vault' egy speciális válogatás-album, amire 14 eddig kiadatlan dal került fel a Metal Church Mike Howe-érás időszakából. A dalok között szerepel négy újonnan rögzített stúdió-nóta is - köztük a közönség-kedvenc klasszikus 'Conductor' dal. A többi számot különböző stúdiós folyamatok során vette fel a zenekar - a 'From the Vault'-ra felkerült például a 2018-as 'Damned If You Do' lemez néhány "lemaradt" dala; valamint három feldolgozás és két koncertfelvétel ('Agent Green', 'Anthem To The Estranged'), melyeket Japánban, a híres Kawasaki-beli Club Cittában rögzítettek a 'Damned If You Do' turnéja során.

Íme a 'From the Vault' című kaidvány borítója és tartalma:

Új stúdió-dalok:
01. Dead On The Vine
02. For No Reason
03. Conductor [redux]
04. Above The Madness

B-oldalas dalok a 'Damned If You Do' album stúdiós munkálatairól:
05. Mind Thief
06. Tell Lie Vision
07. False Flag
08. Insta Mental
09. 432hz

Feldolgozások:
10. Please Don’t Judas Me (Nazareth cover)
11. Green Eyed Lady (Sugarloaf cover)
12. Black Betty (Ram Jam cover)

Koncertfelvételek:
13. Agent Green (Live In Japan)
14. Anthem To The Estranged (Live In Japan)

Bónuszok:
15. Killing Your Time (Wizard mix) [digitális / CD bónusz track]
16. Needle & Suture (Metal mix) [digitális / CD bónusz track]
17. The Enemy Mind [digitális bónusz track]
18. The Coward [digitális / CD bónusz track]

Az 1.-4. dalokat Chris “The Wizard Collier” (KXM, Whitesnake, Prong, Korn) hangmérnök / producer vette kezelésbe; az 5.-14. számokat pedig a Metal Church gitárosa, Kurdt Vanderhoof keverte és maszterizálta.

Az album többféle változatban előrendelhető a Rat Pak Records oldalán. Az egyik verzió magában foglal egy Return Of The Fake Healer című mini-képregényt (amit a híres illusztrátor, Andrew Owens rajzolt), valamint egy extra válogatás-lemezt is, melyen a 'XI' és a 'Damned If You Do' albumok legjobb dalai, valamint két szám ('Killing Your Time', 'Needle & Suture') korábban be nem mutatott mixe hallható.

Íme az első két ízelítő, a 'For No Reason' és a 'Dead On The Vine' című szám szöveges videója:

Újonnan megjelent a banda klasszikus, 'Conductor' című számának újragondolt változata is. Ez a dal eredetileg az 1993-ban megjelent, 'Hanging in the Balance' című nagylemezen szerepelt, de a banda exkluzíve újrarögzítette azt a 2020-as 'From the Vault' kollekcióra.


METAL CHURCH - itt a klasszikus 'Conductor' dal újragondolt változata!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás