Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Decemberben érkezik az új METAL CHURCH album, a 'Damned If You Do' - itt a 'By The Numbers' című szám videoklipje!


2018-11-17

A veterán metalbanda 'Damned If You Do' címmel adja ki következő nagylemezét, december 7-én, Amerikában a Rat Pak Records, Európában a Nuclear Blast, Japánban pedig a King Records jóvoltából.

Az új Metal Church album a nagysikerű, 2016-os 'XI' lemez folytatása; a második stúdió-kiadvány Mike Howe frontember visszatérése óta. A 'Damned If You Do' - stílusát tekintve - leginkább a banda két ikonikus albuma, a 'Blessing in Disguise' és a 'The Human Factor' irányába hajlik. 10 vadonatúj energikus, "classic-metal" stílusú nóta kerül fel az új lemezre.

Kurdt Vanderhoof gitáros így szólt: “Érzésem szerint ez az album egy erőteljes kinyilatkoztatása annak, amiről a Metal Church mindig is szólt. Egy ütős és agresszív old-school metal-album, tele a zeneiség és a dallam-érzék magas szintű megnyilvánulásaival”.

A 'Damned If You Do' egyben az első Metal Church album, amin Stet Howland (ex-W.A.S.P., Lita Ford) dobol. Stet azután csatlakozott a csapathoz, hogy Jeff Plate távozott a felállásból. Az új ütőst nem sokkal ezután súlyos betegséggel (DLBCL - diffúz nagy B-sejt eredetű non-Hodgkin limfóma) diagnosztizálták. Szinte csodának nevezhető, de a zenész a kezeléseknek köszönhetően szinte teljesen felépült; így neki is láthatott az új album feldobolásának.

Howland így nyilatkozott: “Attól a perctől kezdve, hogy nekiláttunk az új CD munkálatainak, az volt az érzésem, hogy valami igazán különleges dolog van készülőben. A legjobbat hoztam ki magamból, hogy csúcs dob-teljesítményt nyújtsak - nem csak azért, mert a Metal Church dobosok a múltban magas sztenderdeket állítottak, hanem azért is, mert ez az első felvételem a beteségem kialakulása óta. Totálisan elégedett vagyok az új lemez minden aspektusával: nagyszerű dalok, kiváló performanszok, tökéletes produkció - egyszerűen fantasztikus ez a CD! Imádom!”.

A 'Damned If You Do' valóban egy egyedi és különleges album. A dalok precízen megkomponáltak, erővel teltek, és tökéletesen igazodnak a Metal Church alapvető zenei vízióihoz. Kezdve a nyitó / címadó 'Damned If You Do' dallal, egészen az ütős 'The War Electric' nótával, ez a lemez garantáltan ínyére válik majd minden raongónak, aki a banda korai munkásságát részesítik előnyben. A 'By The Numbers', a 'Guillotine' és a 'The Black Things' című számok egyértelműen jövőbeni közönség-kedevncek lesznek.

Mike Howe énekes hozzátette: “Nagyon izgatott vagyok az új album okán. Minden jobban alakult még annál is, ahogy elképzeltem. Fantasztikus érzés volt ezen a projekten dolgozni, és beleadni az összes szívet és lelket, azt remélvén, hogy a végén mérhetetlenül büszke leszel az eredményre. Amióta elkészült az album, minden nap azt hallgatom. És egszerűen imádom!”.

A tracklista:
01. Damned If You Do
02. The Black Things
03. By The Numbers
04. Revolution Underway
05. Guillotine
06. Rot Away
07. Into The Fold
08. Monkey Finger
09. Out Of Balance
10. The War Electric

A lemez megjelenik több különféle változatban, box-szettben, speciális pakkban. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

Íme az új album címadó dalának hivatalos videója, az 'Out Of Balance' és a 'By The Numbers' kisfilmje, valamint az első album-előzetes:


Decemberben érkezik az új METAL CHURCH album, a 'Damned If You Do' - itt a 'By The Numbers' című szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás