Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta második, Marc Rizzo-val közös videoklipjét a DEAD BY WEDNESDAY együttes


2016-12-13

A Soulfly és a Cavalera Conspiracy szólistája, Marc Rizzo június óta a Dead By Wednesday zenekarban is állandó tag.

Az amerikai metalisták néhány hónapja új albumot adtak ki, 'The Darkest Of Angels' címen, a Megadeth-es David Ellefson cége, az EMP Label Group jóvoltából. A sikeres kiadvány után új taggal bővült a zenekar felállása; ugyanis teljes értékű tagként köszöntötték a Soulfly-ból, az Ill Nino-ból és a Cavalera Conspiracy-ből ismert virtuózt, Marc Rizzo-t. Marc régi barátja a DBW dobosának, Opus-nak - ő vendégszerepel a 'The Darkest Of Angels' album 'The Surgeon' című dalában is; de ezentúl zeneszerzőként is hozzájárul a banda munkáihoz. A 'The Surgeon' dalhoz szeptemberben hivatalos videoklipet forgatott a banda - a premier lentebb elérhető. Szintén Rizzo-val forgatták le később a 'Phoenix Rising' videoklipjét, amiben Kris Keyes, a '90-es évekbeli underground szenzáció, a Gargantua Soul egykori frontembere vendégszerepel.

Marc csatlakozásakor az alábbi közleményt adta: "Izgatottan jelenthetem be, hogy hivatalos taggá váltam egyik kedvenc bandámban, a Dead By Wednesday-ben! Amikor időm engedi, és a Soulfly sem turnézik, minden alkalommal én leszek a másod-gitárosa ennek a remek projektnek; sőt a következő albumon is én fogok játszani!!! A DBW legújabb albuma nem mellesleg már most az év egyik legjobb lemeze; így nagyon örülök, hogy én is részese lehetek ennek az egésznek!!! Induljon a shred!!".

A New Jersey-i származású Marc Rizzo 2007-ben indult először szóló-turnéra. A Shrapnel Records-on keresztül (2006-ban és 2007-ben) két önálló albumot adott ki, 'Colossal Myopia' és 'The Ultimate Devotion' címmel. Legutóbbi szólólemeze, a 'Legionnaire' a saját alapítású Phlamencore Records jóvoltából került a boltokba 2010-ben.

Rizzo - akit a Peavey, a Yamaha és a B.C. Rich szponzorál - eddig hat stúdióalbumot adott ki a Soulfly színeiben. A gitáros emellett tagja a Cavalera Conspiracy-nek is (ahol úgyszintén Max Cavalera bandatársa) - ezzel a bandával három lemezt rögzített eddig.

A Dead By Wednesday május 20-án megjelent 'The Darkest Of Angels' albumának producelését a Toxic Holocaust-ból ismert Nicholas T. Rage (Hatebreed, Kingdom of Sorrow, Jasta, stb.) végezte.

A lemezen 11 "gyilkos metal-nóta" kapott helyet - ez pedig "11 nehézsúlyú vendégénekest" jelent: Brian Fair (Shadows Fall), Eric AK (Flotsam and Jetsam), John Arch (Fates Warning), Rob Dukes (Generation Kill, ex-Exodus), Carley Coma (Candiria), Waylon Reavis (ex-Mushroomhead), Sean Danielsen (Smile Empty Soul), Paul Stoddard (Diecast), Kris Keyes (ex-Gargantua Soul), Antony Hamalainen (Armageddon) és Ceschi Ramos (Fake Four Inc.) énekelte fel az egyes dalokat.


Bemutatta második, Marc Rizzo-val közös videoklipjét a DEAD BY WEDNESDAY együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás