Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MYRKUR - itt az új dal a mauzóleumból!


2016-08-10

Az egy-(nő)személyes black metal projekt egy különleges helyszínen, az Oslo-i Emanuel Vinegand Mauzóleumban vette fel új anyagát.

A Myrkur első teljes értékű lemezét - ami az 'M' címet viseli - 2015 augusztusában adta ki a Relapse Records. Már a stúdiólemez felvételeinek nagy része is a történelmi Emanuel Vigeland Mauzóleumban zajlott (valamint az Oslo-i Valhallveien Stúdióban), de a dán származású modell / művésznő (eredeti nevén: Amalie Bruun) nemrég visszatért ebbe a különleges épületbe, hogy egy drámai hangvételű akusztikus koncertlemezt rögzítsen.

A stílszerűen 'Mausoleum' címmel ellátott albumra az 'M' hét dala került fel, de helyet kapott rajta egy vadonatúj nóta ('Den lille piges død'), illetve egy Bathory-feldolgozás ('Song To Hall Up High') is. Ez utóbbi a lenti lejátszón meghallgatható.

A speciális perfomansz helyszínéül szolgáló mauzóleumot katakombák hangulatát idéző, az élet-halál körforgást prezentáló morbid freskókkal díszítették fel; Myrkur kísérteties hangját pedig a nagymúltú Norvég Lánykórus kísérte; így egy igazán hátborzongató, páratlan atmoszférában sikerült felvenni a 'Mausoleum' hanganyagát.

A koncertlemez augusztus 19-én jelenik meg, a Relapse Records jóvoltából, CD-n, LP-n és digitális formában. Első ízelítőként lentebb elérhető a 'Jeg er guden, I er tjenerne' és az 'Onde Børn' című dal. Íme a teljes tracklista:

01. Vølvens spådom
02. Jeg er guden, I er tjenerne
03. Skøgen skulle dø
04. Byssan lull
05. Den lille piges død
06. Frosne vind
07. Onde Børn
08. Song To Hall Up High (Bathory feldolgozás)
09. Dybt i skoven


MYRKUR - itt az új dal a mauzóleumból!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás