Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Díjat nyert a STRIKER 'Too Late' című száma, az Edmonton Music Awards-on


2016-06-29

A kanadai metalbanda a napokban ért végére aktuális észak-amerikai turnéjának. A sikeres körutat egyenesen egy magas rangú zenei elismeréssel koronázták meg.

Az idei Edmonton Music Awards díjátadón a Striker 'Too Late' című single-dalát választották az 'Év legjobb metal-dalának' (fotó a díj átvételéről, lentebb látható). A 'Too Late' a banda aktuális, 'Stand In The Fire' című nagylemezének vezető videoklipes nótája (a februárban megjelent albumról bővebben itt írtunk). 

"Hatalmas köszönet az Edmonton Music-közösségnek, valamint mindenkinek, aki az évek során hozzájárult a sikereinkhez - köztük az AFA, az Edmonton Arts Council, a FACTOR, és még sokan mások! Reméljük, hogy ez a díj felhívja a világ figyelmét a többi kiváló edmontoni bandára is" - közölte a Striker gitárosa, Tim Brown.

A Striker-t az alábbi edmontoni bandák és dalok közül jelölték díjra:

Face First – 'Killing Me'
Monarch Sky – 'Hell's A Little Closer'
Striker – 'Too Late'
The Order Of Chaos – 'Apocalypse Moon'
Vanity Red – 'Kingdom Come'

A Striker egyébként jelölést szerzett a Nyugat-Kanadai Zenei Díjátadó 'Metal / Hard Rock' kategóriájában is, a KEN mode (MB), a Shooting Guns (SK), a Third Ion (SK) és a Van Halst (AB) zenekarok mellett. Az ünnepséget október 13-án rendezik meg, Regina városában.

A Striker saját, Record Breaking Records kiadója jóvoltából megjelent 'Stand In The Fire' megrendelhető a banda hivatalos honlapján.

A Striker - azaz Dan Clearly énekes, Tim Brown szóló- / ritmusgitáros, William Wallace basszer és Adam Brown dobos - az ex-Primal Fear dobos, Randy Black producelésében rögzítette új anyagát (Randy több koncerten is kisegítette már a Striker, amikor Adam épp nem ért rá). A dalok keverését egy másik hangmérnök-zseni, Frederik Nordstöm (Bring Me The Horizon, In Flames, Opeth, stb.) végezte.

A lemez a lenti lejátszón teljes egészében meghallgatható:


Díjat nyert a STRIKER 'Too Late' című száma, az Edmonton Music Awards-on
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás