Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megvált dobosától a THE DEVIL WEARS PRADA


2016-07-02

Az Ohio-i metalcore zenekar és Daniel Williams dobos útjai különváltak.

A banda rövid közleménye így szól: "A legjobbakat kívánjuk Daniel-nek, vigye őt bármerre is az út. Egyébként jelenleg a végső simításokat végezzük új albumunkon, és arra készülünk, hogy néhány héten belül kiadjuk az első ízelítőt...".

Williams a Twitteren erősítette meg távozását: "Valószínűleg ma nagyon sok kérdést fogok kapni - remélem, ezek mindegyikére tudok majd válaszolni. Csak tudjátok, hogy a rajongók nagyon sokat számítanak nekem. Emlékezzünk a szép pillanatokra és a remek koncertekre. És persze a jövőben is tartsuk a kapcsolatot. Szeretlek titeket. Sziasztok! Ja, és elnézést a zűrzavarért, az információ-hiányért... Nem vagyok már tagja a TDWP zenekarnak - ennyi a lényeg".

A The Devil Wears Prada néhány hete vonult stúdióba, Dan Korneff producerrel. Új nagylemezük várhatóan év végén jelenik meg, a Rise Records gondozásában. Az egyelőre cím nélküli album a 2015-ös 'Space' EP folytatása lesz (erről bővebben itt írtunk).


Megvált dobosától a THE DEVIL WEARS PRADA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás