Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

TESTAMENT - megjelent a 'Titans of Creation' album; itt a 'Children Of The Next Level' Gróf Balázs által animált videója!


2020-04-03

Az új Testament album április harmadikán, pénteken látott napvilágot, a Nuclear Blast jóvoltából. Itt az újabb klip-premier!

A 'Titans of Creation' albumot ezúttal is Juan Urteaga hangmérnökkel és Andy Sneap mixerrel rögzítette a banda (Sneap immáron az 1999-es 'The Gathering' album óta közreműködik a bandával). A producer a két dalszerző, Chuck Billy és Eric Peterson volt. A lemezborítót továbbá ismét a legendás Eliran Kantor készítette. Ők működtek közre a zenekar előző, 'Brotherhood of the Snake' című albumán is.

Chuck Billy énekes egy interjúban elmondta, mire kell számítani a 'Brotherhood of the Snake' album folytatásán: "Mi mindig azon vagyunk, hogy felülmúljuk legutóbbi lemezünket; márpedig - szerény véleményem szerint - a 'Brotherhood...' egy igencsak erős lemez volt. Önmagában azonban az új album is bőven megállja a helyét - minden dalnak van saját identitása. Gitárosunk, Eric Peterson olyan dalokkal állt elő, melyek egyszerre hatnak klasszikus Testament-módon; de ugyanakkor frissen és üdítően is. A munkálatok egyébként gyorsabb ütemben zajlottak, mint a legutóbb, de végül fantasztikus lett minden, a daloktól kezdve, a mixen át a végleges hangzásig. Ez egy nagyon jó lemez. Alig várom már, hogy mindenki hallhassa!".

Eric Peterson hozzátette: "Zenei tekintetben jóval több thrash, jóval több old-school dolog várható. Nem mondanám, hogy Mercyful Fate-féleséggel készültünk, de a gitárok harmóniája mégis arra emlékeztet engem: Dalszövegek tekintetében egy gonosz történetre kell számítani; egyfajta mesemondó formában... A kiadó mondta nekünk, hogy álljunk elő valami igazán gonosz dologgal...".

Az új album rendelési infói itt találhatók meg. Alább megtekinthető a borító és a dallista:

01. Children Of The Next Level
02. WWII
03. Dream Deceiver
04. Night Of The Witch
05. City Of Angels
06. Ishtars Gate
07. Symptoms
08. False Prophet
09. The Healers
10. Code Of Hammurabi
11. Curse Of Osiris
12. Catacombs

Az első single-dal, a 'Night Of The Witch' szöveges videója itt elérhető:

Újonnan megjelent a 'Children Of The Next Level' című szám, valamint annak Gróf Balázs által készített animációs videoklipje.

A magyar művész a következőket nyilatkozta: "Ez itt az animációs videoklipem, amit a Bay Area-i thrash legendáknak, azaz a Testament zenekarnak készítettem. Mindenféle jelzőkkel ellátott óriási köszönet Chuck Billy-nek, Eric Peterson-nak és a zenekarnak, hogy a klipjük alkotója lehettem. Ez óriási megtiszteltetés nekem.

Szintén köszönet Tommy Jones-nak és mindenkinek a Nuclear Blast USA lemezkiadónál, hogy lehetővé tették a klip létrejöttét.

Sajnos a mai nap a Testament háza táján csak az új album és a klip megjelenéséről kellene szóljon, de szintén mai hír, hogy a basszusgitáros-mester Steve DiGiorgio már a második tagja a zenekarnak, akinek a koronavírus tesztje pozitív lett. Mielőbbi gyógyulást neki!

Maradjatok otthon és nézzétek meg az eddigi leghosszabb videoklipemet pár százszor, úgy gyorsabban telik az idő egy fényesebb jövő felé!
".

Az új album első hat előzetes videója itt érhető el:

A Testament február és március folyamán európai turnét bonyolított le, amit a koronavírus-járvány terjedése miatt félbe kellett szakítani. A The Bay Strikes Back elnevezésű körúton az Exodus és a Death Angel volt az előzenekar - mindhárom bandából megfertőződtek egyes tagok a COVID-19 vírussal.

Április és május folyamán - az eredeti tervek szerint - a The Black Dahlia Murder, a Municipal Waste és a Meshiaak társaságában járta volna az Államokat a legendás banda, de a járvány okán ezt a turnét el kellett halasztani egy későbbi időpontra.

A Testament előző nagylemeze, a 'Brotherhood of the Snake' 2016. október 28-án jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából. Az albumot a híres Juan Urteaga (Exodus, Heathen, Machine Head), valamint a banda gitárosa, Eric Peterson és énekese, Chuck Billy producelte. A hanganyag keverését egy szintén neves hangmérnök, Andy Sneap (Accept, Arch Enemy, Cradle Of Filth, Kreator, Megadeth) végezte. A lemezborítót szokás szerint Eliran Kantor (Hatebreed, Soulfly, Kataklysm, és a 'The Dark Roots of Earth' illusztrátora) tervezte.


TESTAMENT - megjelent a 'Titans of Creation' album; itt a 'Children Of The Next Level' Gróf Balázs által animált videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás