Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

TESTAMENT - itt a 'Titans of Creation' album újabb hivatalos előzetese!


2020-02-17

Az új Testament album október végén kerül forgalomba, a Nuclear Blast jóvoltából. Itt az első előzetes!

A 'Titans of Creation' albumot ezúttal is Juan Urteaga hangmérnökkel és Andy Sneap mixerrel rögzítette a banda (Sneap immáron az 1999-es 'The Gathering' album óta közreműködik a bandával). A producer a két dalszerző, Chuck Billy és Eric Peterson volt. A lemezborítót továbbá ismét a legendás Eliran Kantor készítette. Ők működtek közre a zenekar előző, 'Brotherhood of the Snake' című albumán is.

Chuck Billy énekes egy interjúban elmondta, mire kell számítani a 'Brotherhood of the Snake' album folytatásán: "Mi mindig azon vagyunk, hogy felülmúljuk legutóbbi lemezünket; márpedig - szerény véleményem szerint - a 'Brotherhood...' egy igencsak erős lemez volt. Önmagában azonban az új album is bőven megállja a helyét - minden dalnak van saját identitása. Gitárosunk, Eric Peterson olyan dalokkal állt elő, melyek egyszerre hatnak klasszikus Testament-módon; de ugyanakkor frissen és üdítően is. A munkálatok egyébként gyorsabb ütemben zajlottak, mint a legutóbb, de végül fantasztikus lett minden, a daloktól kezdve, a mixen át a végleges hangzásig. Ez egy nagyon jó lemez. Alig várom már, hogy mindenki hallhassa!".

Eric Peterson hozzátette: "Zenei tekintetben jóval több thrash, jóval több old-school dolog várható. Nem mondanám, hogy Mercyful Fate-féleséggel készültünk, de a gitárok harmóniája mégis arra emlékeztet engem: Dalszövegek tekintetében egy gonosz történetre kell számítani; egyfajta mesemondó formában... A kiadó mondta nekünk, hogy álljunk elő valami igazán gonosz dologgal...".

Az új album előrendelési infói itt találhatók meg. Alább megtekinthető a borító és a dallista:

01. Children Of The Next Level
02. WWII
03. Dream Deceiver
04. Night Of The Witch
05. City Of Angels
06. Ishtars Gate
07. Symptoms
08. False Prophet
09. The Healers
10. Code Of Hammurabi
11. Curse Of Osiris
12. Catacombs

Az első single-dal, a 'Night Of The Witch' szöveges videója itt elérhető:

Az új album első két előzetes videója itt érhető el:

A Testament február és március folyamán európai turnét bonyolít le. A The Bay Strikes Back elnevezésű körúton az Exodus és a Death Angel lesz az előzenekar.

Április és május folyamán továbbá a The Black Dahlia Murder, a Municipal Waste és a Meshiaak társaságában járja az Államokat a legendás banda.

A Testament előző nagylemeze, a 'Brotherhood of the Snake' 2016. október 28-án jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából. Az albumot a híres Juan Urteaga (Exodus, Heathen, Machine Head), valamint a banda gitárosa, Eric Peterson és énekese, Chuck Billy producelte. A hanganyag keverését egy szintén neves hangmérnök, Andy Sneap (Accept, Arch Enemy, Cradle Of Filth, Kreator, Megadeth) végezte. A lemezborítót szokás szerint Eliran Kantor (Hatebreed, Soulfly, Kataklysm, és a 'The Dark Roots of Earth' illusztrátora) tervezte.


TESTAMENT - itt a 'Titans of Creation' album újabb hivatalos előzetese!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás