Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TESTAMENT - toplistákon a 'Brotherhood Of The Snake' album


2016-11-09

Az új Testament album október végén kerül forgalomba, a Nuclear Blast jóvoltából. Most nyilvánossá váltak a lemez első heti toplistás helyezései.

A 'Brotherhood Of The Snake' album (amiről bővebben itt írtunk) 2016. október 28-án jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából. Az albumot a híres Juan Urteaga (Exodus, Heathen, Machine Head), valamint a banda gitárosa, Eric Peterson és énekese, Chuck Billy producelte. A hanganyag keverését egy szintén neves hangmérnök, Andy Sneap (Accept, Arch Enemy, Cradle Of Filth, Kreator, Megadeth) végezte. A lemezborítót szokás szerint Eliran Kantor (Hatebreed, Soulfly, Kataklysm, és a 'The Dark Roots Of Earth' illusztrátora) tervezte. Íme a nemrég bemutatott mű:

Az album - az első heti lemezeladások alapján - az alábbi toplistákra került fel:

#1 - US Independent Album
#2 - US Top Hard Music
#2 - US Top Current Rock
#3 - US LP Albums
#9 - US Top Current Albums
#20 - US Top 200
#1 - Canada Hard Music
#12 - Canada Top Albums
#11 - Németország
#18 - Finnyország
#24 - Ausztrália
#28 - Olaszország
#29 - Belgium
#43 - UK
#74 - Hollandia

Billy így nyilatkozott a sikerek kapcsán: "A magam és a Testament nevében szeretném kifejezni szívem legmélyebb háláját és szeretetét mindenki iránt, aki keményen rázza a fejét az új albumra. Heavy metal mindörökké!".

A 'Brotherhood Of The Snake' megrendelhető (Digibook, limitált box-szett, limitált Mailorder box-szett és bakelit formájában) a Nuclear Blast oldalán, valamint digitálisan, szintén a kiadó révén.

A banda a promóció keretében nemrég elindított egy online "kígyós játékot" is, az album mintájára. Az ezen a linken elérhető játék célja a 666 pont elérése, valamint a globális rekord-pontszám elérése.

Az albumról korábban megjelent a címadó dal videója, később pedig napvilágot látott a 'The Pale King' hivatalos klipje. Íme a premierek:

Ezeket megelőzően hivatalos "vizualizációs" videó készült a 'Stronghold' című számhoz. Íme ennek hivatalos premiere:

A hivatalos lemezbemutató turnét ősszel rendezték meg, az Arch Enemy társaságában. A jövőbeni dátumokat és állomásokat itt lehet böngészni.

Bővebben az új Testament album munkálatairól itt írtunk.


TESTAMENT - toplistákon a 'Brotherhood Of The Snake' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás