Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier Michael Sweet 'One Sided War' című albumáról: 'Radio'


2016-08-26

A Stryper énekes-gitárosa augusztus 26-án adja ki új szólólemezét, a 'One Sided War'-t.

A Rat Pak Records jóvoltából megjelenő albumon a Whitesnake / ex-Night Ranger gitáros, Joel Hoekstra; az Evanescence dobosa, Will Hunt; valamint John O'Boyle basszusgitáros és a fiatal "shred-mester", Ethan Brosh kíséri Sweet-et.

A 'One Sided War' - ahogy azt Sweet-től megszokhattuk - ezúttal is egy "hard rock zenével és klasszikus metal-riffekkel tarkított" album. A lemez felvételei Massachusetts-ben, a Northampton-beli SpiritHouse Recording Stúdióban zajlottak, 2015 végén / 2016 elején.

"Zeneileg - azt hiszem - ez a legkeményebb szólóalbumom" - nyilatkozta a frontember. "Persze nem thrash metalra kell számítani, de vannak rajta olyan dalok, amikre nagyon fel lehet pörögni - konkrétan ilyen Iron Maiden / Dio-hangulatú számok ezek... De természetesen vannak azért rockosabb, Van Halen által ihletett tételek is az albumon. Egyszóval egy gitár-központú, dallamokkal és fordulatokkal teli hard rock / metal lemezt kaptok hamarosan kézhez".

A 'One Sided War' tehát többnyire lendületes, tempós, energikus nótákból áll - köztük a 'Bizarre' című nyitó-dal, a 'Golden Age', az 'I Am' és a címadó tétel. A lemezre ezúttal mindössze egyetlen ballada került fel: a 'Who Am I?'-ban Sweet érzelmesebb oldalát ismerhetjük meg. Bónuszként felkerült a korongra a 'Can't Take This Life' alternatív verziója, amiben egy feltörekvő, 16 éves énekes lány, Moriah Formica vendégszerepel. Íme a teljes tracklista:

01. Bizarre
02. One Sided War
03. Can't Take This Life
04. Radio
05. Golden Age
06. Only You
07. I Am
08. Who Am I
09. You Make Me Wanna
10. Comfort Zone
11. One Way Up
12. Can't Take This Life (bónusz track; feat; Moriah Formica)

Alább megtekinthető az album hivatalos sajtó-videója (EPK), valamint az első dal- és klip-premier, a 'Bizarre':

Az újabb premier, a 'Golden Age' hivatalos szöveges videója itt érhető el:

Újabban megjelent a 'Radio' című szám hivatalos klipje is:

A 'One Sided War' itt rendelhető elő.

Michael Sweet 2014. május 6-án adja ki legutóbbi szólólemezét, 'I'm Not Your Suicide' címen. Az album - amiről bővebben itt írtunk - a megjelenés első hetében több mint 2,900 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard-lista 152. helyén végzett.

Sweet 2014 végén az egykori Dokken / Lynch Mob gitáros George Lynch-csel, James Lomenzo basszerral (Megadeth, B.L.S.) és Brian Tichy-vel (Whitesnake) állt össze. Ennek eredménye lett a Sweet & Lynch projekt.

A Stryper legutóbbi albuma, a 'Fallen' 2014. október 16-án jelent meg, a Frontiers jóvoltából.


Klip-premier Michael Sweet 'One Sided War' című albumáról: 'Radio'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás