Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új stúdióalbumon dolgozik a THRESHOLD


2016-07-11

A veterán brit progresszív metal banda - 10 évnyi sikeres együttműködés után - meghosszabbította szerződését a Nuclear Blast-tal.

Karl Groom elmondta: "Nagyon örülünk, hogy a Nuclear Blast kötelékében folytathatjuk munkáinkat. A Threshold számára el sem tudnánk képzelni megfelelőbb partnert".

Richard West billentyűs hozzátette: "A Nuclear Blast mindent megadott nekünk, ami egy lemezkiadótól elvárható; ezért alig várjuk már, hogy a következő lemezünk is általuk jelenhessen meg".

"2017 a prog éve lesz!" - nyilatkozta a Nuclear Blast elnöke, Markus Staiger. "Örömmel folytatjuk a munkát a Threshold zenekarral. Jövőre egy igazán erős lemez várható!".

Az elmúlt 10 év alatt a Threshold három stúdióalbumot adott ki a Nuclear Blast révén. Ezek mellett megjelent egy dupla koncertlemezük, valamint több újrakiadásuk is. A brit zenekar jelenleg 11. nagylemezén dolgozik. A következő, 2017 elejére várható anyag egy újabb koncept-album lesz.

Hamarosan jönnek a friss hírek, dee addig is az alábbi dátumokon és helyszíneken lehet megnézni élőben a bandát:

14.07.2016 - Masters Of Rock, CZ
16.07.2016 - Bang Your Head, DE
02.10.2016 - ProgPower Europe, NL
07.01.2017 - Ice Rock, CH

A Threshold legutóbbi nagylemeze 2014 szeptemberében került kiadásra, 'For The Journey' címmel. A 2012-es 'March Of Progress' album folytatásának rögzítése az angliai Thin Ice Stúdióban zajlott, Karl Groom gitáros és Richard West billentyűs producelésében. Bővebben az albumról itt írtunk.


Új stúdióalbumon dolgozik a THRESHOLD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás