Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan megjelenik a THRESHOLD frontemberének új szólóalbuma - itt a 'Thrill Me' című szám premierje!


2016-08-10

A Threshold és a Headspace frontembere, az angol származású Damian Wilson - aki korábban az Ayreon-nál és a Star One-nál is megfordult - 'Built For Fighting' címmel adja ki új szólólemezét.

A szeptember 9-én megjelenő 'Built For Fighting' album első single-dala, a 'Thrill Me' lentebb elérhető hivatalos szöveges videó formájában.

A 'Built For Fighting' - amit Andrew Holdsworth producelt - Damian 10 éven belüli első szólólemeze. A jelenleg a Threshold-dal is új albumon dolgozó énekes-dalszerző önálló lemezére 11 vadonatúj, eredeti dal, valamint egy Depeche Mode-feldolgozás ('Somebody') került fel.

Nagy szerencsémre olyan kivételes tehetségű emberek / zenészek vesznek körül, akik megadtak minden kreatív szabadságot nekem, és nagy mértékben hozzá is járultak a munkámhoz. Az élet maga egyébként egy küzdelem; egy véget nem érő harc azért, hogy szemernyi békére leljünk...” - közölte Damian az album, és annak koncepciója kapcsán.

A 'Built For Fighting' az elmúlt 12 hónapban került rögzítésre, három különböző stúdióban: Londonban (UK), Dublinban (IE) és Tilburgben (NL). A frontembert néhány neves zenész segítette ki a munkálatok során - köztük Bill Shanley (Ray Davies), Lee Pomeroy (Jeff Lynne’s ELO, Headspace), Adam Wakeman (Ozzy Osbourne, Black Sabbath) és Brian Willoughby (The Strawbs).

A 'Built For Fighting' keverését a svéd Fascination Street Stúdióban végezte a legendás Jens Bogren és Tony Lindgren, akik korábban olyan előadók albumain dolgoztak, mint az Opeth, Devin Townsend és a Paradise Lost.

A tracklista:
01. Thrill Me
02. When I Was Young
03. Impossible
04. Fire
05. Somebody
06. Sex & Vanilla
07. Can’t Heal War
08. What Have We Done
09. Written In Anger
10. All I Need
11. I Won't Blame Life
12. Battlelines

A lemez megjelenik digipak CD-n, digitálisan ("iTunes-ra hangolt" verzióban) és 12-hüvelykes bakeliten is. Az előrendeléseket itt lehet leadni.


Hamarosan megjelenik a THRESHOLD frontemberének új szólóalbuma - itt a 'Thrill Me' című szám premierje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás